Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този петък

Видяна: 22631 пъти

Овен
До обед преговаряйте с познати, клиенти и приятели в чужбина. Може да се уредят документи и плащания. Кандидатствайте по спонсорски програми. Следобед се появява напрежение или се срещате с опасни дразнители. Внимавайте със забележките, не реагирайте първосигнално. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне. Счупеното е лош знак. Не споделяйте поверителни информации.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Родените в първата декада е добре да отложат пътувания. Нещо в плановете ви се обърква. Пазете си вещите, каквото загубите трудно ще възстановите. Не започвайте нова дейност и не подписвайте нови договори. Внимавайте в приказките, едно пожелание за друг ще се струпа на вашата глава. Може да се откажете от една връзка или предмет на дейност. Болезнен и губещ ден.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За вас денят носи успехи и постижения. Конкуренцията ви зацикля в компроматни игри, влиза в противоречие със закона и не успява да ви контрира и конкурира. Имате по-голяма свобода на действие. Може да останете единственият открит претендент и титуляр за дадено място. Някъде в храстите на изчакването се е скрил врагът Използвайте всяка възможност за напредък.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
До обед се препоръчват контакти с близки и партньори в чужбина. Ще ви се предложи нов вариант на дейности и лични връзки. Чакайте предложения за съвместна дейност. От обед навлизаме в провокативен период. Проблемите ще са за тези, които не пазят тайна, които не могат да издържат и ще се похвалят с нещо недовършено. Може да се провали дълготраен проект или връзка.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея и до вечерта сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Вероятно е да попаднете в непредвидени ситуации и да загубите нещо ценно. Не взимайте и не давайте заеми, пазете си личните вещи и данни. Лесно може да влезете в конфликти. Тази вечер внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и ще ви затрудни.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Сънищата от тази сутрин показват какво трябва бързо да се довърши и приключи, за да се освободите за новото, което идва. Днес не е време за недоволство, за подклаждане на интриги и участие в съвместни мероприятия. Запазете неутралитет. Препоръчва се уединение и работа на свой терен. Не споделяйте бъдещите си намерения. Вечерта е заредена с експлозивност и агресия.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Поне в една посока днес тръгвате напред. Чакайте покани и предложения от чужбина. Ще се обадят стари приятели и колеги, ще ви търсят за съвместна работа, ще получавате покани, а някой ще ви върне и стар дълг. Днес откриваме истинския смисъл и на старите си любовни връзки, а новите разкриват бъдещите перспективи. Сключете нови договори, поемете нови ангажименти и поръчки.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Луната от Водолей и Уран от Телец образуват неблагоприятни аспекти спрямо Меркурий от вашия знак. Може да попаднете в капани за наивници и да загубите влияние и пари. Не се ловете на бас, не вземайте и не давайте заеми, не правете големи покупки и вложения. Всичко казано и предложено да се проверява по няколко канала. Вероятни са и здравословни проблеми. Бъдете внимателни.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед поведете важните срещи. Посетете лично тези, с които ще вървите напред в живота и работата. Засилват се телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които мислите. Ще почувствате ясно какво се случва с някого и как ще потръгнат нещата в бизнеса и в деловите ви връзки. Следобед лесно се отива към конфликти. Внимавайте какво си пожелавате, ще се сбъдне и ще ви затрудни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
До обед ще се справите с проблемите и личните си задачи, а следобед ще си създадете нови с излишни коментари и влизане в спорове по незначителни поводи. Не се намесвайте в отношенията на други двама. Трудно се преодоляват комплексите на миналото. Не повтаряйте стари грешки, не се се връщайте към странични връзки. Ако счупите нещо е лош знак.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Уран и Меркурий. Нещо неочаквано може да се обърка. Не взимайте и не давайте заеми, не играйте хазартно. Едно пътуване се отлага или ви води другаде. Ще изживеете нещо особено, което ще промени начина ви на работа и живот и може да ви донесе бъдещи предимства, но по един болезнен начин.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед довършете изостаналата от вчера работа, изпратете допълнителни документи и съобщения, които са част от поетите съвместни ангажименти. Бъдете верни на партньора. От обед градусът на напрежението се покачва. Не правете забележки. Лош знак е, ако счупите чаша или домашен съд. Губите ориентация, трудно боравите фактите. Внимавайте какво си пожелавате.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
20 Ноември 2020 година