Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Дакел има цяла стая-гардероб с дрехи

Видяна: 18178 пъти

Петгодишен дакел с повече стил от много хора се е сдобил с нов гардероб по време на изолацията заради коронавирусната пандемия, който заема цяла стая, пише в. "Дейли стар".

Любящата стопанка Карън Брайс, която живее в околностите на Глазгоу, Шотландия, е превърнала едно от помещенията в дома си в стая-гардероб за изискания си питомец Роло.
Разполага с богат набор от дрехи и аксесоари, сред които кожени якета, пуловери, слънчеви очила. Само папийонките му са 200 на брой.
Има повече дрехи от 40-годишната си стопанка, както и над 16 100 последователи в Инстаграм.
По време на карантината заради коронавирусната пандемия Карън Брайс решава, че заслужава по-голям гардероб от скромен шкаф, и за целта преобразява цяла стая. В начинието помага "дядото" на кученцето.
"Роло винаги е носил дрехи, тъй като страда от кожен проблем, който е често срещан при дакели", споделя Карън. "Направихме му профил в Инстаграм и сега той има последователи от цял свят", допълва стопанката.
Получава подаръци както от местни почитатели, така и от далечни фенове от Чикаго и Флорида.
Както може да се предположи, има дрехи за различни случаи. Като истинска знаменитост феновете вече го разпознават, когато излиза на разходка, издокаран в поредния си стилен тоалет. дарикнюз

Публикувана на
20 Ноември 2020 година