Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Закла двете си малки деца, за да отмъсти на мъжа си

Видяна: 58760 пъти

Mайка е заклала двете си деца в дома им с Сандански, инцидентът стана в четвъртък вечерта. Едното от децата е на 5 години, другото на 3г.
По първоначална информация тя е имала сериозни проблеми със съпруга си и решила да му отмъсти и го накаже по този начин. Това е 32-годишната Кристина Дунева. Кристина била сама с децата, а след поредният скандал мъжът и Георги излязъл. В състояние на силен афект тя грабнала ножа и заклала децата си.  
Семейството са българи. Георги Трайков е бащата на двете дечица. Работи като горски. Хора от Сандански го описват като много кротък и добър човек. От няколко месеца тя е работила като касиерка в училище, но сега е в болничен. Убийцата е задържана вече от полицията, съобщава struma.com Полицията разпитва нея и съпруга ѝ. Жената не е правила опит да избяга от органите на реда. Била е в ступор, когато съпругът ѝ я е открил до телата на децата им.
Сигнал за кървавото престъпление е подаден на тел. 112 в 18:25 часа за намерени мъртви две деца в къща в центъра на Сандански, под пл. „България“ от родителите на Георги Трайков.
Заподозряната за кървавото престъпление Красимира Дунева е завършила УНСС, в миналото е работила в Изпълнителна агенция "Железопътна администрация". Макар дълго време да е била безработна, на семейството не са липсвали пари, тъй като съпругът Георги припечелвал добре. Напоследък двамата често се карали, като според техни съседи Георги имал паралелна интимна връзка. Неотдавна той поискал да се разведе с жена си.

Публикувана на
19 Ноември 2020 година