Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво мислят зодиите, когато боледуват

Видяна: 21594 пъти

По принцип реакцията на човек към разболяването му от вирусни инфекции е отражение на неговата личност. Някои го приемат с тревога, други са изключително потиснати, а трети просто чакат да им мине. Характеристиките пък на всеки индивид, до голяма степен, зависят и от неговия зодиакален знак. Разберете какъв ставате, когато се разболеете от грип и за какво започва да ви е яд най-много, базирано на вашата зодия:

Овен – не можете да приемете липсата си на енергия
Вие сте супер активен и енергичен човек и мразите да бъдете слаби и непродуктивни. Ненавиждате факта, че бихте могли да свършите хиляди полезни неща, ако не бяхте толкова отпаднали. Готов сте обаче да преборите грипа и да влезете във форма в най-кратки срокове.
Телец – не обичате да се изолирате от близките си
Когато сте болни най-много ви ядосва това, че не можете да целунете и прегърнете партньора си. В днешно време нещата съвсем се изостриха в това отношение и трябва дори у дома да се изолирате от близките си. А толкова много мразите факта да стоите на дистанция от любимите си хора!
Близнаци – струва ви се, че сте прекъснали връзката си със света
Когато сте болни най-много мразите това, че трябва да си стоите вкъщи. Вие обичате социалните контакти, а седенето у дома ви кара да се чувствате отлъчени от света. Още повече ще се потиснете, ако напоследък ви се налага да работите от дома си! Определено имате нужда от общуване лице в лице.
Рак – неудобно ви е, че другите трябва да се грижат за вас
Вие мразите, че когато сте болни трябва да разчитате на другите да ви помагат и да се грижат за вас. Не ви е приятно да ги молите да ви напазаруват, да ви сготвят и т. н. А най-много ви е яд, че нямате сили да спортувате и да се разхождате сред природата.
Лъв – яд ви е на целия свят
Когато сте болни най-много ненавиждате това, че се чувствате сякаш нещо по-силно от вас ви е поразило. Вие се имате за истинска стихия, а болестта ви подсеща, че все пак не сте бог, а сте човек и сте уязвим. Няма ви ги силите, няма ви я енергията, няма ви го желанието за усмивка. Яд ви е на целия свят.
Дева – страдате от чувство за вина заради бездействието си
Мразите да се чувствате мързеливи. Знаете, че трябва да слушате тялото си и да се погрижите за себе си като си почивате повече, но това, че бездействате ви тормози отвътре. Изпитвате чувство за вина и смятате, че е трябвало да се пазите повече от вирусите.
Везни – чувствате се непривлекателни
Вие сте много суетни и когато сте болни най-големият ви враг е вашият образ в огледалото. Мразите бледия си, немощен вид. Той ви кара да се чувствате дори по-зле, отколкото сте в действителност. Общуването онлайн и/или по телефона, ви държи в настроение и ви разсейва от лошите мисли.
Скорпион – чувствате се неудобно да си взимате болнични
Когато сте болни най-много мразите да се чудите дали шефът ви ще се ядоса, ако си вземете болничен и дали липсата ви от службата ще създаде проблеми на колегите ви. Не можете да понасяте факта, че здравословното ви състояние е причина да не успявате да отговорите на чуждите очаквания.
Стрелец – не иска другите да го съжаляват
Заболяването ви ви кара да се чувствате неловко от това, че другите сякаш ви съжаляват и започват твърде често да ви се обаждат. Това внимание ви натоварва. Вие сте горд човек и не искате хората да ви гледат със снизхождение. Обичате да се чувствате силни и независими.
Козирог – смята, че докато се лекува, колегите го изпреварват
Мразите, че болестта ви ви кара да се чувствате така, сякаш изоставате от другите. Вие сте човек, който хем е отговорен, хем приема всичко в живота за състезание. Усещате как този досаден грип ви дърпа назад в надпреварата в службата, а толкова много сте се трудили...
Водолей – развива клаустрофобия от стоене у дома
Мразите факта, че имате свободно време, но няма как да му се насладите, защото сте болни, немощни и нещастни. Яд ви е, че ви се налага да си лежите в леглото, но по един доста неприятен повод. Подобно на хората от зодия Близнаци и вие може да развиете клаустрофобия от седенето у дома.
Риби – остават сами с негативните си мисли
Мразите, че когато сте болни, прекарвате твърде много часове в сън. Струва ви се, че си проспивате живота, вместо да правите някакви забавни, интересни неща. Освен това оставате твърде дълго време насаме с мислите си, а те стават все по-негативни и все по-депресиращи...

Публикувана на
19 Ноември 2020 година