Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са щастливците този четвъртък

Видяна: 21228 пъти

Овен
Родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, ще влизат в конфликт със закона и с неговите служители и ще правят грешки, които са си обещали да не повтарят. Днес е важно да си верен на принципите си и на дълга. Не се поддавайте на провокации и влияние и не нарушавайте правилата, за да не излезете виновни за чужда вина. Не се товарете с тежка физическа работа и отговорност.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Силен ден, особено за родените около 10-15 май. Чакайте предложения и съобщения, които ще ви помогнат да разрешите тежък проблем. Може да намерите нова или допълнителна работа и да спечелите повече. До обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. Вечерта чакайте и обаждане от чужбина, документи за стопирани дейности се уреждат.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед диетите са противопоказни. Не се лишавайте от хубавото похапване и разговорите на масата. До вечерта ще ви потърсят партньори, клиенти и доставчици от чужбина. Ще се разберете за новите условия за пътувания, сделки и договаряния. До утре на обед подпишете нов договор, влезте в нова среда и се преместете. Ден на преобразяването, край с маскарада.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на откази и приключвания в живота на родените в третата декада. Очертават се служебни промени, които болезнено ще ви засегнат. Всичко да се прави по законовия ред и по правилата. Не започвайте работа в сивата икономика. Ще бъдете поставени на тясно от претенциите и изискванията на близки и колеги. Ще се изнервите и може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден с огромна регенерираща сила. Символ е жерав излизащ от облак. Мислете в перспектива и действайте с далекобойните оръдия на връзките и ума. Препоръчителни са преговори с фирми и посредници от чужбина. Имате шанс да разширите дейността си, да я преместите на перспективно място, да привлечете нужните ви съюзници и сътрудници. Правото и законът ще ви защитават.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
За родените в третата декада този ден ще донесе повече екстри, но и другите няма да се оплачат от липса на възможности. Околните ще страдат от липса на поръчки и работа, а вие ще сте претрупани със задължения и възможности за печалби. Връзките с чужбина ще ви носят изгодни договори и постъпления, които ще помогнат да се задържите на пазара. Действайте активно.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Родените в третата декада днес са в рискова позиция. Лъсват комплексите ви, давате повод на конкуренцията да напипа слабото ви място и да се възползва от прибързаните ви оценки, действия и коментари. Отношенията ви зациклят. Може да скъсате с някого. Бъдете принципни и лоялни. Не си позволявайте да изоставяте старите колеги и приятели в момент, когато имат нужда от вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Един от силните ви дни за месеца. Търсете връзки с чужбина, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици към начинанията и творческите си проекти. Засилват се задграничните контакти. Може да получите изгодно делово предложение, а и в любовта няма да останете на сухо. Ръководете се от инстинктите и ако нещо много ви привлича тръгнете в тази посока с нужния хъс и внимание.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес е добре да мислите и действате мащабно. Опитайте да привлечете клиенти и партньори от чужбина, подпишете взаимно изгодни договори. Срещите ви ще се полезни за бъдещето. Може да намерите подкрепа и спонсорска защита за личните си инициативи. Осигурете си странично финансиране и съдействие, което в бъдеще ще изправи на крака прохождащия ви бизнес.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес се очертават остри сблъсъци на интереси. Влизате в тежки битки, някой прилага компроматна хватка и ви поставя в трудна ситуация с цел личната ви елиминация. Но правото и законът в момента работят във ваш интерес. Постарайте се независимо агресията да направите планираните крачки, да уредите нужните срещи и да сключите новите си договори. Нищо не ви се дава даром.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Денят ви носи сила и предимства, но за сметка на нечии провали и грешки. В трудна позиция са близките ви родени в третата декада на Козирога, Рака, Везните и Овена. Съобразете се с тяхното мнение и положение и ги подкрепете. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Опитайте да разрешите старите спорове с роднини. За грешка нека има и прошка.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед уредете срещи и организирайте събрания на екипа. Ще се наложите в разговорите. От обед се отварят възможности за контакти и преговори с чужбина носещи тенденция за разширяване на дейността ви или за съвместна работа с чуждестранни фирми. Кандидатствайте по спонсорски проекти с европейско финансиране. Ще спечелят тези, които мислят в перспектива.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
19 Ноември 2020 година