Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Най-любимите секс пози на жените

Видяна: 95600 пъти

В секса фантазиите и желанията на мъжете и жените често се препокриват. И двата пола искат да се усещат желани, половинката им да предизвика в тях нови желания и страст, а сексът просто от полов акт да се превърне в нещо наистина специално. През днешния ден всяка дама иска да се почувства специална, а заслугата в повечето случаи е на партньора й.
Кучешка поза
Жените определено изпитват голямо удоволствие от кучешката поза, тъй като леко наведената предна част на женското тяло и издаденият леко назад ханш осигуряват дълбоко проникване. За да доставите максимално удоволствие на партньорката си, не забравяйте докато прониквате да галите тялото й нежно или да я обгърнете с ръце.
В този интимен момент, ако дамата си пада по мръсни приказки, може да й кажете нещо, което знаете, че не само ще й хареса, но ще разгорещи страстта й. Кучешката поза е идеална и за стимулиране на клитора, нещо, което може да достави на дамите серия от оргазми.
Обратна ездачка
Осигурете си максимално удоволствие с тази поза. Пригответе топла вана за вас и половинката ви. Сложете свежи цветя край ваната, свещи, шампанско или друго вино. Може да ви изглежда твърде банално, но е факт че дамите се впечатляват от тези неща, колкото и изтъркано да изглеждат.
Преминете към любовната игра, която да започне с обтриване на телата ви с гъба за тяло с пухкава пяна. Не бързайте. Колкото повече време минава, толкова повече възбудата в партньорката ви нараства. Когато дойде моментът за проникването, нека тя седне в скута ви, но с гръб към вас или иначе казано – поза обратна ездачка. Тази поза може да премине постепенно в кучешка, а защо да не продължите с експериментите и в спалнята?
По корем
Поза, която отново осигурява дълбоко проникване, но в същото време свързва партньорите по необикновен начин. Когато партньорката ви е легнала по корем нека да повдигне леко ханша си назад и нагоре.
Легнете изцяло върху и слейте телата си. Позата позволява да се гледате един друг и да си шепнете забранени думи. Нещо, което допълнително би възбудило дамата, но само ако не е правено със сила, а съвсем леко, е пошляпването по дупето и лекото подръпване на косата.
Мисионерска
Тази класическа секс поза е една от любимите на жените, защото може да претърпи много трансформации. Започнете с мисионерската поза като постепенно променяйте позицията си. Застанете на колене, а партньорката ви нека бъде с леко свити крака в коленете като стъпалата й да бъдат опрени на вашите гърди.
Позата позволява вие да определяте темпото, да докосвате партньорката си по цялото тяло и не на последно място дълбоко проникване. За да бъдете още по-близо до нея, след определено време тя може да повдигне краката си на раменете ви, за още по-страстен секс.
Освен това тази поза позволява лесен достъп до клитора й, което допълнително може да помогне за достигането до оргазъм. Освен това тази поза е една от най-добрите за изгаряне на калории, колкото и неудобна да е според дамите./jenata.blitz.bg

Публикувана на
18 Ноември 2020 година