Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази сряда

Видяна: 22570 пъти

Овен
Днес до обед сте податливи на негативни влияния, които ще ви донесат проблеми със закона в сряда. Вечерта е заредена с емоция, с напрегнатост в отношенията и с конфликти около едно нежелано отсъствие или присъствие. Съобразете се с изискванията и нуждите на партньорите си. Изпълнете каквото сте обещали и не поемайте ангажименти към странични хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес и утре е добре за съвместна дейност и делови преговори. Луната от Козирог ви облъчва в брилянтен аспект. Нещо отдавна замислено ще се уреди, ще подпишете нов договор и ще получите нужните ви пълномощия и разрешителни. Ще продадете и купите нещо изгодно. Тази вечер и утре сутринта ще се раждат силни личности призвани да ръководят народите в делови и в духовен план.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден за представителни срещи. Ще убедите някой да ви съдейства и да финансира проектите ви. Получавате одобрението на шефове и специалисти. До утре на обед хващате здраво кормилото на личния си интерес и завивате в по-изгодна посока. Може да се лишите от едно присъствие, но други две ще се отворят като възможност за контакт, партньорство и любов.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Луната се движи в знака на опозицията ви Козирога, а Марс от Овен провокира личната ви раздразнителност и неудовлетвореност. До обед не се включвайте в съвместни инициативи. Вечерта ви чакат пикове в емоционалното състояние. Не обсъждайте неприятни теми у дома и на работното място. Лесно може да влезете в конфликти. Спазвайте правилата, признайте си грешките.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
В първите часове на работното време не се обвързвайте с никого за нищо. Към обед навлизате в силен делови и творчески период и до вечерта може да привлечете важни съмишленици, клиенти и спонсори. Планирайте за утре разговори с чужбина по въпросите и предложенията, които възникват и идват днес. От обед до утре на обед не се пълнее, забравете за диетите, хапнете си сладко.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре Луна, Юпитер, Плутон и Сатурн от Козирог и Уран от Телец сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Бъдете активни и настроени творчески. Ще потръгнат водените дела. Може да излезете победители в тежка конкурентна битка и да получите изгодни делови предложения. Сключете нови договори, търсете ново място за внедряване и си гонете личния интерес.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Четири планети от Козирог и Марс от Овен ще ви вкарват в кармични отношения днес и утре. Бъдете особено внимателни и не настъпвайте никого по мазола. Спазвайте предписанията. Може да ви санкционират или да започнете дела. В живота ви ще се появи опасен дразнител, а на работното място конкурент, с когото трудно ще се справите. Вечерта е натоварена с проблеми.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед провеждайте личната си политика, без да се интересувате от чуждата. Преговаряйте на четири очи и то с големите шефове. От обед навлизате в обезпечен период. Ще получавате услуги, ще уредите нужните ви документи, ще се внедрите успешно на ново място и позиция. Важното е да бъдете лоялни и да изпълнявате дадените обещания. Влизате в тестова програма.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Навлизате в силен период до петък на обед. Може да започнете този ден с активни мероприятия извън пряката си дейност, но следобед е добре да се приобщите към колективната игра, да стиковате намерения и амбиции с колеги и съмишленици и да си стиснете ръцете с изгодни договори и поръчки. Важното е да се играе честно и принципно. Всеки е проучил нещата, така че няма място за лъжи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Важното лично за вас свършете до обед, без да използвате посредници. От обед навлизате в стабилизиращ период. Днес и утре може да сключите перфектните договори, да пласирате непродаваемото до момента, да си осигурите нужните услуги и финансиране на проектите. Бъдете верни на принципите си и на дадените обещания. На всички нива върви тестова програма.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Не споделяйте планове и намерения до обед. Но от обед навлизате в силен и творчески период. Може да осъществите полезни връзки и запознанства. Водете принципна политика, не лъжете. Подайте ръка на тези, които и в миналото са ви подкрепяли. Днес и утре може да заемете подходящото за вас място, да сключите нови договори и да си осигурите стабилна позиция.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес може да влезете в голямата игра и да получите предимства. Ако искате да запазите благоприятната тенденция за в бъдеще не лъжете и действайте по правилата. Може да не споделяте всичко, но и да изкривявате нещата не си е работа. Може да се окажете посредник между двама, които и в бъдеще ще ви осигуряват работа. Днес и утре е добре да се сключват нови партньорски договори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
18 Ноември 2020 година