Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 24160 пъти

Овен
Днес може да направите пробив в работата и в дейността си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не се отказвайте от нито една възможност. Може да не заемете първото място, но със сигурност ще влезете в челната тройка на изпити и конкурси. Препоръчва се интензивно физическо натоварване и тренировки развиващи тялото и духа. Енергията ви търси поле за изява.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес във въздуха витае някаква агресия, но въпреки страховете си не може да останете пасивни, когато ситуацията изисква активната ви намеса. Някой може да се възползва от неувереността ви и да заеме позиция определена за вас. Ден на леопарда, печелят хората с хищническа политика. Настройте се на активна самозащита. Не предизвиквайте никого и не носете дрехи в червено.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Събуждате се със спомен за пророчески сън, който ви дава символично решение на наболелите проблеми. Днес е важно да помислиш не само за атака, но и за защита. Очертават се опити за намеса в личните ви действия и намерения. Не се срещайте с хора, които може да ви предизвикат и поставят в рискова ситуация. Вечерта не участвайте в групови изяви. Клюката върви по петите ви.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на проби и грешки, на опити да се влезе в нова среда или да се започне нов живот в нови отношения. Няма значение дали ще сбъркате, важното е да опитате да промените нещата и в процеса на проба и грешка ще разберете кое как се прави и дали е благоприятно за вас. В момента в живота ви действа дразнител и проблем, който ще си отиде и ще разрешите до края на годината.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Луна и Марс от другите два огнени знака образуват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Край с пасивната политика и с изчакването. Днес е препоръчително да направите важна крачка напред, да заложите на нови професионални дейности и връзки. Пасивният човек ще претърпи поражение, а активният и борбеният ще си осигури по-добро бъдеще и възможност за печеливша дейност.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Той е във формата на буквата „т”, а това е момента, когато хората са сложили камък върху камък и от там е започнала да се предава кармата на рода. Ще се подновят стари делби и разправии. Не допускайте конфликти, направете отстъпки, но и не се съгласявайте с вредни за вас идеи и начинания.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Бъдете предпазливи. В тангото на живота ще направите две крачки напред, ако преди това сте направили една назад и сте отстъпили пред нечии искания. Бъдете дипломатични и тактични. Не е добре да стоите в изчакване, но не си е работа и да поемате цялата работа у дома и на работното място. Разпределете роли и отговорности, нека всеки поеме своя дял от ангажиментите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Тренирайте тялото и душата, започнете нов цикъл упражнения и дейности, които възвишават духа и биха ви направили конкурентоспособни. Ако не нападнеш ще те нападнат. Поставете условията си и на работното място. Понякога ултиматумите вършат по-добра работа от горещите молби.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят задвижва личната ви инициатива. Някой ще започне нова или паралелна дейност и работа. Не оставайте пасивни в ситуация, в която усещате и виждате, че открито ви манипулират или ограбват труда. Преговаряйте активно с тези, от които зависите в работата и в живота. Време е да се поставят условия и ултиматуми там, където повече не може да се продължава по стария начин.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Не започвайте важна и отговорна работа, ако не сте прегледали техническата част, ако нямате нужните документи или инструменти и ако колата ви се нуждае от ремонт, а се налага да пътувате. Във въздуха се усеща някаква агресия. Може да попаднете в неприятна ситуация поради нечия прибързаност и личната ви непредпазливост. Днес защитата е по-важна от атаката на всички нива.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Очертават се приятни пътувания и неочаквано гостуване, което ще упражни благоприятен ефект върху бъдещата ви работа или лични връзки. В този ден е важно да си внимателен и отзивчив, но и да си знаеш мястото и точно да си определил границите на своите възможности и претенции. Не излизайте от формата, в който сте се вкарали или сте поели като личен ангажимент. Не съдете шефа.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Съветът за този ден е да си вземете не само меча, но и щита. Препоръчват се активни, но премерени и съобразни с обстоятелствата и възможностите ви действия. Не отивайте никъде неподготвени. Проучете добре врага, ако искате да се справите с него. Мързелът и личната ви некомпетентност може да ви изиграят лоша шега. Но който се постарае ще има по-малко загуби.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
16 Ноември 2020 година