Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как новолунието в Скорпион ще се отрази на всяка зодия?

Видяна: 24156 пъти

На 15 ноември ни очаква поредното звездно събитие – новолуние в знака на Скорпион. В Скорпиона лунният фокус е върху всички тайни, скрити, секси, тъмни, мощни или свързани с пари въпроси. По време на новолуние имаме възможност да скъсаме със старото и да поставим основи за новото. Ще чувстваме интензивно енергията на Скорпиона. Луната формира някои положителни връзки с Юпитер и Плутон, но има и някои неудобни планетарни аспекти, които се случват, което може да ни накара да се почувстваме по-изнервени. Време е да преодолеем всякакви страхове и тревоги.


Овен
На Овните ще им бъде трудно да се свържат с любимия човек. Не се страхувайте да покажете вашата по-мека и нежна страна. Въпреки че обичате да показвате вашата огнена природа, нежността ще ви направи не по-малко привлекателни. Отдайте се на романтика, грижа към половинката си. Поемете контрол върху емоциите и парите.
Телец
Телците ще дадат всичко от себе си, що се отнася до любовта. Обвързаните няма да крият емоциите към любимия човек, ще споделят, ще правят изненади. За други това новолуние може да се окаже среща с бивша половинка. Самотните може да започнат да копнеят за партньор, който да удовлетвори техните финансови и емоционални желания.

Близнаци
В момента може да се чувствате леко натоварени. Това новолуние ще ви напомни, че почивката е важна. Използвайте този момент за релакс, презареждане на силите, подреждане намислите. Не се преуморявайте с негативни мисли, хубавото наближава. Погрижете се за хранителния си режим, но не стигайте до крайности.

Рак
Раците ще проявяват ревност към половинката си, която може да е свързана с негова предишна връзка. Хубавото е, че любимият човек ще ви покаже колко ви цени. Отдайте се на приятни моменти. Самотните ще имат желание за флирт, но е възможно и да се впуснете в творчески проект, който да ви донесе успехи.

Лъв
Лъвовете ще променят мнението си относно дадена ситуация или връзка. Дръжте мисълта си отворена. Това ще ви позволи да намерите яснота, лична трансформация и спокойствие по време на новолунието в Скорпион.

Дева
През последните няколко месеца енергията ви е на ниско ниво. Сега връщате доброто си настроение, удоволствието от живота. Работата ще е в повече, но ще успявате да се справите с нея и да се радвате на приятен личен живот.
Везни
Време е да подредите финансите си, Везни. Много е важно да се противопоставите на желанието си да харчите ненужно.
Скорпион
Това е вашето новолуние и периодът е подходящ да покажете на света колко сте израснали и еволюирали. Мотивирани сте да се движите напред, заредени с положителни мисли и позитивна енергия около себе си. Периодът е подходящ да направите някои подобрения във външността.
Стрелец
Отделете време за себе си. Елиминирайте стреса. Погрижете се за духа и тялото си, с медитация, йога, спорт, здравословно хранене. Ще ви се отрази зареждащо. Бъдете внимателни с думите, обясненията. Премисляйте добре всеки риск и ситуация.

Козирог
За Козирозите ще е добре да се погрижат за социалния си живот. Имате нужда от приятни емоции с близки, приятели. Периодът е подходящ за прочистване на мислите от онези стари неща, които ви пречат да продължите напред.
Водолей
Водолеи, бъдете отворени за всички възможности, които кариерата ви предлага сега. Движете се към професионален успех и не насочвайте мисли към миналото. Не забравяйте, че заслужавате този успех. Отпразнувайте го!
Риби
Рибите имат нужда от приключение, от нещо ново, което да им помогне да се преоткрият. Може да си организирате кратко пътуване, макар и не зад граница, да се запишете на забавен курс, например готварски или да се потопите в интересни четива. Използвайте енергията на това новолуние, за да формулирате плановете си свързани с работата.

Публикувана на
15 Ноември 2020 година