Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии са като екстрасенси

Видяна: 25315 пъти

Астролозите вярват, че някои хора притежават по-странни и нетрадиционни способности. Ако погледнем към зодиака, някои хора определено са по-надарени.

Рак
Хората, родени под знака на Рак, могат да четат всякаква информация. Те усещат опасност, предвиждат проблеми и откриват болести у хора на ранен етап. Раците са добри в анализирането на събития и изграждането на логически вериги.
Дева
Девите, подобно на шахматистите, могат да видят всичко с много ходове напред. Те са добре преплетени с енергията на другите и усещат измама. Тук и естествената интуиция помага. Девите филтрират информацията и са в състояние да интерпретират събития. Ако им дадете тесте карти Таро, бъдете сигурни, че ще се справят отлично!
Риби
Представителите на зодия Риби усещат кой от хората има нужда от помощ и сякаш несъзнателно се стремят да помогнат. Тези хора могат да настроят човека по правилния начин само с една дума. Рибите често имат видения, странни пророчески сънища и искат да бъдат изслушани. Важни са и съветите в областта на любовта.
Actualno.com

Публикувана на
15 Ноември 2020 година