Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи в петък-13-ти

Видяна: 28304 пъти

Овен
И е петък и е 13-и. Луна и Меркурий ви гледат в опозиция. В момента тече предаване на щафетата от старите на младите. Ако виждате, че с нещо не може да се справите прехвърлете го на порасналите си деца. Ако пък се чувствате достатъчно узрели поемете от ръцете на родителите семейния бизнес. Фатализмът на деня е в това, че ситуацията вече коренно се е променила.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят е благоприятен за уреждане на имотни и наследствени дела. Обезпечете новата си любовна връзка или семейството си с нова база за развитие. Постарайте се да действате бързо и експедитивно, защото към края на работното време може да направите грешен ход и да попаднете в лапите на мошеници. Все пак е петък и е 13-и. Вечерта е рискова, не взимайте важни решения.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За родените в третата декада фатализмът на този ден идва от възможността да се открие ново място за внедряване нова цел и позиция, която ще ви подсигури и защити. Проблемът е, че трудно ще отлепите, трудно ще се разделите със старото, а това ще ви хвърли в пропастта на безперспективните връзки и надежди. Ако сте открили своето райско кътче тичайте към него, решете се на промяната.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
За родените в третата декада петък 13-и има по-голям фатализъм. Може да намерите отдавна търсената връзка, терен или помещение и апартамент, които обаче едва ли ще ползвате след като ги придобиете. Някой друг ще се възползва в бъдеще от днешните ви покупки и вложения и дано това да са децата ви. Бъдете внимателни какво подписвате и на какви условия се съгласявате.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес изтичат сроковете, в които можете да направите вложение в недвижимост или да уредите наследствени и наемни отношения. Имайте предвид, че 2021 ще ви постави в тежка юридическа позиция, а следващите два дни ще покажат къде бъркате и в какво вече сте се издънили. Днес имате шанс поне нещо да оправите и защитите. Сложете в ред семейните притежания и финанси.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Фатализмът на този ден за вас е скрит във възможността да откриете своя спасителен остров и оазис, да уредите имотна или наследствена придобивка, но всичко това има вероятност и някой друг да ползва. Може да не сте сами на този остров, а да имате нежелани съседи и квартиранти. Внимателно провеждайте огледите и проучете всички странични факти и данни, за да няма спор.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден с пречистваща енергетика. Оставете старото да си отиде, да се оттече черната река и на нейно място да дойде златната река от нови възможности. Финализирайте имотна сделка, опитайте да уредите бъдещето на деца и внуци и защитете старините на родителите си както можете и с каквото разполагате. Колкото дадете, толкова ще получете. Пазете очите и следете кръвното.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Добре е да се правят вложения в недвижим имот, да се водят дела за наследства и да се обезпечават наследниците. Всичко предприето ще носи ползи за семейството и за бъдещето на децата. Някой може да купи на сметка и помещение за офис или магазин. Възползвайте се и от ниските наеми в момента. Вечерта ще получите изгодно предложение. Не отлагайте нищо важно за утре.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Фатализмът на този ден идва от възможността да намерите терен и начин за стимулиране на бизнеса, от който сте се отказали или в момента кризата го стопира. Ще спечелят тези, които успеят временно да замразят някои дейности, но не и да се откажат и да ги стопират окончателно. Ден на летаргията и будната кома, в които ще изпаднат доста дейности и производства, пък който оцелее.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес един затваря своя магазин или офис, а друг прехвърля имоти и наследства на децата. Като цяло енергията тече от вас към другите. Дано не се наложи да правите нещо против личните си стремежи и желания. Пазете очите, не сечете дървета, не подарявайте отрязани цветя. Всичко да се прави с внимание. Избягвайте пренапрежението и прекаленото натоварване с чуждите проблеми.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Не се страхувайте от фатализма на този ден. За родените в третата декада ще има допълнителни екстри и възможност да се внедрят там, където другите днес пасуват и са страхуват да кандидатстват и да действат. Добре е за сделка с недвижим имот и уреждане на наследства. Това, което си е ваше с голяма вероятност ще си дойде при вас. На вратата ви чукат каещите се грешници.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят е добър за рестарт на търговска дейност, но малко хора ще се решат в тези несигурни времена. В нерешителността е скрит фатализмът на този ден. Предстои новолуние в хармоничния ви Скорпион. Ще се отприщят водените дела. Може да се уредите със собствен дом, с магазин или ателие, в което да работите и да развивате самостоятелна дейност. Оглеждайте се.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
13 Ноември 2020 година