Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

10 модерни рокли за сезона

Видяна: 154000 пъти

Рокли с блясък, ресни и красиви асиметрични деколтета, модели в черно и червено, елегантни макси силуети. Вижте тенденциите при роклите за есен/зима 2020-2021.
1. Рокли с блясък
Стартираме тенденциите при роклите за есента с щипка блясък. Разнообразието от блестящи рокли е огромно. Има както модели с пайети, така и варианти, при които в плата е вмъкната блестяща нишка. При роклите за специални поводи има дори много акценти с камъчета.
2. Миди и дълги черни рокли
Малката черна рокля отстъпва от модните тенденции и нейното място заема миди черната рокля. Моделите с дължина до коляното доминират както при ежедневната, така и при официалната мода.
3. Рокли с къдрички
Едно от най-интересните предложения за този сезон са роклите с къдрички. Те са женствени и често много кокетни. Виждаме ги предимно в лятната мода. Роклите с къдрички на есен/зима 2020-2021 обаче са драматични и много строги.
4. Рокли с ресни
Ако търсите рокля, която да е "жива" и "движеща се", то моделите с ресни ще ви допаднат. Те са подходящи предимно за свободното време и преобладават при вариантите със средна дължина. Освен класическите бунтарски ресни, за есен/зима 2020-2021 виждаме и алтернативи - по-плътни и дебели ресни, силно вдъхновени от уличния стил в модата.
5. Елегантни рокли в червено
Червеното изразява страст и решителност. Жена с червена рокля няма да остане незабелязана. Затова винаги е приятно да видим алените рокли сред модните тенденции. Любопитното е, че цветът се среща както при по-спортните, така и при по-елегантните модели.
6. Рокли с обемни ръкави
Роклите с обемни ръкави също са сред най-актуалните тенденции за сезона. Виждаме ги предимно при по-официалните модели. Обемните ръкави добавят драматизъм и царствено излъчване на силуета. Бъдете внимателни обаче, защото тези ръкави правят горната част на роклята да изглежда по-широка. Преценете дали подчертават фигурата ви по правилния начин.
7. Рокли във викториански стил
Роклите във викториански стил със сигурност са сред най-необичайните попълнения при тенденциите. Типични за тях са къдричките и панделките. Макар да ги виждаме предимно през лятото, този път те влизат и в есенно-зимните трендове. Викторианският стил не е за всеки, мнозина го смятат за остарял и кичозен.
8. Свободни макси рокли
Семпли, елегантни, удобни. Макси роклите са любими на много дизайнери през сезон есен/зима 2020-2021. Преобладават разкроените модели от тежко падащи материи.
9. Къси и широки рокли
Наричат късите разкроени рокли "кукленски", защото силуетът им напомня моделите, с които обличат малките парцалени кукли.
10. Рокли с асиметрично деколте
Дрехите с асиметрична кройка винаги са привличали погледите. Те са много интригуващи и затова се радваме да ги видим сред тенденциите. Преобладават моделите с асиметрично деколте - с една презрамка или един ръкав. Ако носите рокля с асиметрично деколте, откажете се от бижута за шията, за да не изглежда претрупано. /розали

Публикувана на
12 Ноември 2020 година