Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво е важното тази сряда

Видяна: 25315 пъти

ОВЕН
Ден на разправии за дреболии. Не се намесвайте в разговорите на околните и не давайте непоискани съвети. Никой не е склонен на отстъпки и нереално си е вдигнал изискванията и цената. Лесно ще влезете в преразход на сили и пари. Работете на свой терен и със свои средства, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние и не поглеждайте към двора и жената на съседа.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ТЕЛЕЦ
Бъдете избирателни във връзките и ще имате повече шансове за успех. Споровете между колеги избухват по незначителни поводи. Концентрирайте се, използвайте ситуацията и си свършете своята работа. Дистанцирайте се от местата на конфликти и си гонете интереса. Водете разговори на четири очи, търсете консултации със специалисти, а не съветите на лаици и ще водите в играта.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
БЛИЗНАЦИ
Ден на напразно бърборене, което не води до никъде. На работното ви място споровете са непрестанни и нищо не решават. В семейството и на обществени места ще бъде голяма говорилня, в която всеки ще се надпреварва да доказва правотата си, без да слуша доводите на другите. Съветът е да се дистанцирате максимално и да ползвате услугите на доказани специалисти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РАК
За този ден се препоръчват разговори и действия на четири очи и ръце. Старайте се да не попадате в примката на съвместните инициативи, в които не се знае кой какво иска, каква роля играе и накъде върви. Доверявайте само на изпитаните и доказани специалисти. Намерете си майстор, но не сключвайте договор с цялата бригада. Нужна е трезва оценка на реалностите, маските падат.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ЛЪВ
Въздържайте се от енергична дейност и избягвайте връзки, които водят до енергийни загуби. Днес тълпата е неуправляема. Където се съберат много хора ще прескачат искри и споровете ще заглушават гласовете на здравия разум. Вместо да събирате екипа, проведете дискретни и директни срещи с всеки един от засегнатите в ситуацията. Старайте се да дърпате еднолично конците.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
ДЕВА
Днес кучетата си лаят, а вашият керван ще си върви и ще напредва в желаната посока. Околните спорят и си пречат взаимно. В такъв момент ще спечелите, ако се дистанцирате максимално и си вършите работата без коментар. По възможност водете важните делови разговори с големия началник, а не със заместниците му, които ще се правят на велики и ще ви саботират в делата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
ВЕЗНИ
Днес се губим в напразно бърборене, в опити да се надскочим и прецакаме взаимно. Препоръчва се въздържание и пост, отказ от намеси в работата на другите и защита срещу чуждите вмешателства. Време е да се преосмислят връзките на лично и професионално ниво. Вечерта Луната навлиза във Везни и бърза на среща с Венера. Утре ви чака кармичен избор, дано сте готови за него.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
СКОРПИОН
Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Много приказки ще се изприказват, ще си пречим взаимно, ще се надвикваме в работата и у дома. Въздържайте се от активни дейности, от участия в събрания, митинги и всякакви мероприятия, където ще се събират много хора и нещо ще се обсъжда. Преговорите не стигат до никъде. Направете консултация със специалист в нужната ви област.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
СТРЕЛЕЦ
Денят не е добър за преговори. Всички говорят едновременно, не слушат и не чуват аргументите на другите и не се склонни на компромиси. Не участвайте в събрания и в съвместни инициативи. Отложете делови срещи, на които присъстват ваши опоненти или потенциални конкуренти. Нужна е трезва оценка на реалностите. Не правете компромиси, за които усещате, че ще съжалявате.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
КОЗИРОГ
Не се включвайте в безсмислените спорове на работното място. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Оставете лаиците да спорят, търсете начин да се срещнете с истински капацитети в областта, в която има да решавате важни дела. Днес гърнето може да си намери похлупака. Правите връзки, които ще се окажат важни за бъдещето. Провеждайте разговорите си на четири очи.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВОДОЛЕЙ
Днес може да спечелите от консултантска и преподавателска работа. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в общи обсъждания и преговори. Днес отговорността се размива. Едва ли ще се стигне до консенсус и до съвместни действия. Ще си загубите времето, ако се включите в общата говорилня. Вечерта идва с изгодно делово предложение. Приемете го.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РИБИ
До обед на всички нива са възможни конфликти и скандали. Никой никого не слуша, а чува само себе си. Не е добре за провеждане на съвместни консултации и събрания. Сега е момента да се търсят специалисти, които да отговарят за съветите и предписанията, които дават. Уредете си срещи без посредници. Вечерта пред вас ще се отвори нова врата от възможности.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве /монитор

Публикувана на
11 Ноември 2020 година