Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни предричат звездите за този вторник

Видяна: 24461 пъти

Овен
Всичко довършено днес ще ви донесе придобивки и награди. Не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старите задачи, ако не сте уточнили отношенията с бъдещи и настоящи партньори и не сте направили сметка кое колко ще ви струва. Новите инициативи ще ви вкарат в неизгодни връзки и може да зациклят в бъдеще. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
От днес и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Това положение затваря някои пътища и варианти. Трудно ще прогнозирате събитията и ще се окажете неподготвени за случващото се. Не се включвайте в интриги, стойте далече от колегиалните разправии. Не взимайте страна в спорове, особено между други двама. Не се знае кой от тях в бъдеще може да ви стане шеф.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Луна и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти. Не слушайте никого за нищо. Чуждите фобии и фикс идеи може да окажат негативно влияние на личния ви избор. Днес не е време да се избира, а да се продължи до край в посоката, в която сте тръгнали преди. Ще спечели този който стигне до финала, а не този, който днес ще тръгне от стартовата линия. Преследвайте старата цел.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес си стискате ръцете и постигате съгласие след дълги преговори. Вървите към приключване на определени делови и професионални ангажименти. Време е за разплащане. Финализират се договори и двете страни трябва да спазят обещанията си. Прекратете договори и връзки с тези, които се опитват да ви прецакат. Пазете се от случайни контакти и не разчитайте на новите си познати.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ако от доста време водите преговори днес може да стигнете до финала, да си стиснете ръцете и да приключите сделката. Всичко да се прави без бързане. Не притискайте потенциалните си клиенти и партньори. Избягвайте пренапрежението и щадете сърцето. Започнете прочистваща диета до новолунието. Сега а момента да прочистите и терена на връзките си от нелоялните играчи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес може да реализирате една мечта и да постигнете отдавна гонена цел. Важното е да не се съобразявате с чуждите фобии и фикс идеи. В момента вие сте този, който знае кое как да се направи, за да се излезе от кризата. Дано другите ви послушат. Не влизайте в спорове, продължете в предварително избраната и уточнена посока и не правете промени или нововъведения в движение.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ако вече се движите в определен коловоз и виждате целта пред себе си, повече не се отклонявайте. Днес ще спечелят тези, които приключват и постигат крайни цели и дестинации, а не тези, които сега са се сетили да тръгнат, да стартират нова дейност, работа или връзка. Планетата на бизнеса Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в сделките на Скорпиона.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Постарайте се да довършите обещаната работа, да изпълните дадените обещания, за да може и другите след вас да изпълнят своите ангажименти. Всички сме по някакъв начин свързани, но в този ден се пазете от случайни контакти и стойте далече от местата на изкушения. Прочистете се от шлаката на душевно и физическо ниво. Спазвайте диета и не бързайте за никъде.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Нищо ново не започвайте. Движете се към определената и планирана в предните дни посока и цел. Всеки поглед встрани и от семейната пътека ще ви коства разправии и проблеми. Не отговаряйте на провокации и не приемайте за достоверни твърдения, които не сте проверили. Нечии фобии и фикс идеи може да ви завладеят ума. Спазвайте дистанция и проведете прочистваща диета.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на заслужените придобивки. Ако от доста време преследвате важна цел днес може да я постигнете. Не се отказвайте в последния момент от нищо важно за бъдещето ви независимо трудностите. Може да бъдете приети и утвърдени за важна работа и длъжност. Заместниците стават титуляри. Взимайте каквото ви се дава и бъдете сигурни, че ще се справите. Не споделяйте нищо.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес получавате по заслуги, издължават ви се длъжници за направените услуги и за добре свършената работа. Нищо ново не започвайте преди да направите цялостна инвентаризация на връзките, наличностите и задълженията. Меркурий навлиза в Скорпион. Хора с власт и позиции ще се опитват да ви използват. Не планирайте до 16-и декември да взимате и да давате заеми.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес е опасно да развявате като свое знаме чуждите идеи и предписания. Не започвайте нищо ново, не тръгвайте в несигурна и непроверена посока и връзка. Денят е добър за приключване, за лична и професионална инвентаризация. Всичко да се прави без бързане и припряност. Пазете се от неочаквани контакти и чуждо вмешателство. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
10 Ноември 2020 година