Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в първия ден на седмицата

Видяна: 25132 пъти

Овен
Всичко предприето днес ще донесе ползи. Ще намерите нужните лекарства и лечебни продукти и ще направите необходимата ви консултация. Някой ще намери нова работа, а друг нова база, на която да се установи и да разположи бъдещата си дейност. Добре е да се правят огледи на места и терени и да се преговаря в посока на наемни отношения. Действайте активно и ще спечелите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Постарайте се да сложите в ред професионалните си дела, да уредите плащания и документи. До края на работното време една неприятна ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Приемете предложения и направете такива. Един път ще се затвори, но два други ще се отворят. Включете резервите на пълна мощност.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ден на кардинални решения за промяна. Внимавайте, някой ще ви направи мечешка услуга и може да влоши ситуацията. До обед вземете важните решения. Следобед друг ще доминира в ситуацията и нещата ще се развият неблагоприятно за вас. Съветът е да търсите нова база за устройване, за работа и за бъдещи инвестиции. Важното е да стъпите на сигурна позиция.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
От днес до новолунието в Скорпион започват генерални промени в начина ни на работа и живот. Уплътнете максимално този ден. Инициативата постепенно идва във вашите ръце. От утре и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Скорпиона. Ще се задвижат работи и дейности, които ще ви осигурят доходи и престижни позиции в социума. Доверете се на вътрешното си усещане.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден с огромна регенерираща и преобразуваща сила. Сега е момента да се включат в действие всички възможности и резерви. Заемете позиции овакантени от друг. Ще получите откровение и ще усетите посоката, в която ще имате повече шансове за победа и възможности за реализация. Стъпете на сигурна основа, подпишете нови договори или подновете старите при по-изгодни за вас условия.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед командват шефовете, а следобед вие. Денят идва с желание за промяна, но всичко трябва да става методично и в синхрон със законовите изисквания. Такъв подход е от вашата компетентност и в края на деня вашата тактика ще бъде приета и призната от участниците в играта. От днес започвате нов градеж на професионално и лично ниво. Получавате и повече пълномощия.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на промени и преустройства в отговор на наложените ограничения. Всеки се опитва да защити своята позиция или да намери нова, в която да се чувства защитен и оценен. Денят се свързва със строителството и новия градеж. Заемете се с някои ремонти и подобрения в работата и у дома. Окопайте се на завладените в миналото позиции. Ден, в който търсим защитено убежище и подкрепа.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед сте склонни повече да рушите отколкото да градите. Но следобед получавате някакво особено вдъхновение и някаква неочаквана сила ви задейства, позволява ви да заемете нужната позиция и да направите правилен избор. До края на деня се окопайте на завладените места, включете в действие и скритите резерви и защитете позицията, която ще ви донесе сила и протекция.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Важното свършете до обед, ако не искате да преправяте и поправяте нещата. Този ден събужда огромни градивни и съпротивителни сили. Всеки на своето ниво е добре да заеме базата и позицията, която смята, че ще му осигури стабилност, по-добри възможности за работа и живот. Ако сте направили първата крачка в любовта, вече е време да направите и втората. Навлизате в тежък период.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят събужда огромни съпротивителни и регенериращи сили. Не търсете услуги от друг, ако може сами да се справите с проблемите и задачите. Ден на мечешките услуги, някой може да ви навреди в желанието да ви услужи. Почти в края на работното време чакайте благоприятно развитие на важен за вас въпрос. Получавате повишение или допълнение към работните си задачи и договори.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед проблемите ще са повече за родените след 13 февруари. Денят идва с откровение за бъдещето, но малко от нас ще му се доверят. Съветът е да заемете позицията, която ще ви защитава, а не тази, която обещава допълнителни пари или екстри. Може да направите грешен избор подведени от лакомията. Отложеното за следобед ще покаже къде ви е мястото и къде сте желани.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят се свързва със строителството и базата, с възможността да стъпите на сигурна основа в работата и в отношенията, но и да загубите важни позиции, ако действате неправомерно. Използвайте денят активно за укрепване на здравето. Излезте сред природата, проведете пречистващи и зареждащи душата и тялото ви упражнения. Не се срещайте с хора, които винаги ви разстройват.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве

Публикувана на
09 Ноември 2020 година