Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

КОВИД-потрес, съберете се по къщите, жулете рИкия и туршия и бъдете здрави!

Видяна: 21160 пъти

”Мислителите” от Областния щаб в Пловдив решили да се спрат плановите операции и прием в болниците. Така, де, ако ще се мре яко, само от ковида да е, няма сърдечно болни, няма бъбречно болни, няма диабет, няма язви....всичко е коронясано по актуалната клинична пътека. На това му се казва отказ от здравеопазване. Което е право на гражданина.
Елена ГУНЧЕВА

Още повече, ако си е плащал здравните осигуровки. Значи, той ще плаща всеки месец, ама държавата ще решава, че може да му отказва лечение, защото на нЕкои дебили им е хрумнало нещо!
Още по-голям потрес е изискването непълнолетните да ходят в мол-а само придружени от възрастен! Ама вие сериозно ли, бре? Тоест, възрастният ще пази дятето от вируса с тояга вероятно!? Или пък вирусът се плаши от непълнолетен с придружител? Моята логика, че двама човека правят повече тълпа в магазина и няма никакво разумно обяснение защо трябва непълнолетният да е придружен, явно няма никакъв смисъл. Така са решили сервитьорката и сервитьорът и така и ще бъде! Ние да си мислим, като сме избрали дебили!
Особено ме изумява вечерният час. Явно ковидясването става като при вампирите само нощем, през деня не може да се прихване. Затова - марш по леглата с лека нощ, деца! Ама, ха! По кръчми и барове ще ходите!
Съберете се по къщите, жулете рИкия и туршия и бъдете здрави!

Публикувана на
29 Октомври 2020 година