Новина от категория България
Архив на публикациите

Излъга ли Гала за коронавируса!?

Видяна: 21472 пъти

Гала използва коронавируса и най-вече ефира на Нова ТВ, за да рекламира бизнеса на мъжа си Стефан Николов. Затова алармираха зрители на „На кафе“, възмутени от подмолните игри на тв водещата. Аудиторията на предаването дори се усъмни дали тв водещата наистина е болна. 
Както стана ясно, Гала е болна от Ковид-19 и води предаването си от къщи онлайн. Днес тя се появи и разказа как се справя с китайската зараза.
„Залагам на магическо лекарство – прашец с мед и джинджифил“, разкри Гала.
Думите й подразниха зрителите, тъй като и за децата стана ясно, че натрапва бизнеса на Стефан с мед. Не е тайна, че той е производител на мед, като и друг път се е случвало да рекламира продуктите си в „На кафе“, пише show.bg.
Този път обаче зрителите смятат, че двойката е прекрачила границите. „Докато всички фенове на предаването се притесняваме за здравето на Гала и как ще се справи с вируса, те със Стефан пак мислят откъде да изкарат пари. Не пропуснаха да вмъкнат за „лечебните свойства“ на вълшебния му мед, прашец, прополис, пчелно млечица и т.н. Аман вече“, негодуват зрители./лупа

Публикувана на
29 Октомври 2020 година