Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-късметлийските зодии през ноември

Видяна: 28487 пъти

Дева
Девите ще „уцелят кьоравото”през новия месец в кариерно отношение. Перфекционизмът ви най-накрая ще бъде оценен подобаващо. Доказателството за това колко сте ценени на работа ще бъде под формата на предложение за нова по-висока позиция или по-добре заплатена заетост.
Козирог
Късметът ви през ноември достига своя пик за годината. Няма по-подходящо време от това, за да изпробвате късмета си. Заложете на чистата случайност, не мислете числа и не пресмятайте дати. Печалбата, с която може да се сдобиете, ще стигне за мечтаното от вас пътешествие... че и повече!
Телец
Телците ще се окажат главните герои в една много красива, любовна приказка. Ще усетят истинска подкрепа и разбиране от човек, от когото не са и предполагали. Има хора в живота ни, които от приятели стават нещо повече. Такъв ще е случаят и тук.
Риби
Ще се радвате на добро здраве и няма да имате особени поводи за притеснение. Не е изключено да откриете нова работа или проект в досегашната, което ще ви даде енергия, стимул и свеж полъх. Сутрин ще се събуждате с хъс за работа, ще лягате с мечти за по-добро бъдеще. Ще бъдете истински щастливи. Що се отнася до любовта, не забравяйте, че това, което трябва да се случи, ще се случи до средата на месеца.

Публикувана на
29 Октомври 2020 година