Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

От какво се е страхувал Тарантино

Видяна: 6039 пъти

С наближаването на „най-страшния“ ден в света – Хелоуин, новото предаване "История на ужаса" показа известния американски режисьор и актьор Куентин Тарантино в различна светлина - с детските му страхове и това, което го е вълнувало в младостта.
Това, което често го е държало буден през нощта, е била новината за издирвани престъпници в Лос Анджелис.
„Показваха снимка на престъпник и описваха ужасните му престъпления: Той е някъде близо до вашия град. Ако го видите, не се опитвайте да се приближите до него. Обадете се на властите. И тогава стоях буден до пет или шест часа през нощта, представяйки си как този човек влиза в дома ми и убива цялото ми семейство. Нямаше нищо, което да ме плаши повече от това. Точно преди случая с Менсън имаше сериен убиец, който убиваше хора с чук в целия Лос Анджелис. И това ме плашеше много!“, разказа Тарантино.
Все пак още като тийнейджър той осъзнал разликата между реалността и филмите, а след това станал фен на мистичните, криминалните и филмите на ужасите.
Тарантино разкри и идеите за следващия си 10-ти филм, който може да е в жанра на ужасите. Проектът ще бъде последния игрален филм на Тарантино, освен ако той не промени мнението си отново. /дарикнюз

Публикувана на
29 Октомври 2020 година