Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Предпазна маска според зодията

Видяна: 22143 пъти

Дванадесетте зодиакални знака се разпределят поравно в четири основни групи – Огън, Земя, Въздух и Вода. Всяка една от тях има специфични характеристики за зодиите в нея. Освен черти на характера, знакът ви определя и какви подаръци харесвате. И тъй като Коледа е съвсем близо, а пандемията не си е тръгнала, ви даваме няколко идеи за защитни предпазни маски от висшата мода, които да подарите на приятели и близки, според тяхната зодиакална група.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец
Огненият нрав на Овена, Лъва и Стрелеца предполага, че те биха се възпротивили на законите за носене на маска, но не. Те са едни от най-изпълнителните и затова им трябва предпазно средство, което да ги отличава сред тълпата. Понякога тези зодии имат желание да са център на внимание и затова им предлагаме модел на Collina, който е истинско бижу. Маската съдържа малък джоб, в който да слагате филтри за пречистване на въздуха. По този начин освен че ще бъдете защитени от вируси, ще се предпазите и от замърсяването, което ни очаква през зимата.
Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби
Добре дошли в емоционалната въртележка на зодиака. Ако познавате поне една от трите зодии, то знаете какво говорим. Със сигурност сте преминали през доста моменти, в които емоциите на Рака, Скорпиона или Рибите са ви дошли в повече, но сте прехапали езика си, защото ги обичате. Тяхното мото е повече от ясно – „Обичай ме повече от всичко, направи така, че да се чувствам нужен!“. Хората от тази група приемат всичко доста по-навътре от останалите и много добре трябва да си мерим думите и жестовете около тях. Един погрешен поглед или една малко по-дебелашка шега, може да ни коства часове, прекарани в извинения. Тези три зодии са и изключително капризни откъм подаръци и затова е важно да внимавате, когато ви казват от какво имат нужда. Те го правят с лек намек да си записвате и след това да им го подарите. Въображението им също не е за подценяване. Понякога тези зодии слагат розовите очила и забравят, че живеят в реалността. За тях всичко е красиво и магическо, достойно за романтичен филм. Затова и предпазната им маска трябва да отговаря на този сюжет. Моделът на Erdem е перфектен за тази група. Той е направен от италиански памук, който почти не се усеща върху лицето. Флоралните мотиви правят маската още по-привлекателна и красива.
„Земни знаци: Телец, Дева, Козирог
Тук вече говорим за хора, здраво стъпили на земята. Знаците от тази група живеят в реалността и се опитват да накарат другите около тях да слязат от високия си кон и да започнат да действат рационално. Понякога обаче тази черта от характера е изключително дразнеща, защото все някога трябва и да се мечтае. И тук е скритият талант на трите зодии. Телецът, Девата и Козирогът всъщност са големи мечтатели, но на тихо. Те имат хиляди желания, които искат да постигнат, но често страхът от неизвестното ги спира. Рядко споделят за успехите си, тъй като мислят, че това е ненужно хвалене. Ако познавате човек от някоя от тези три зодии, много добре знаете, че той не обича да говори за себе си, но пък винаги е готов да ви помогне. Както всичко в техния живот, предпазната маска за тези знаци не трябва да бъде крещяща. Тя просто трябва да предпазва. Затова, ако избирате подарък за земен знак, то заложете на нещо семпло и едноцветно. На вас може и да ви се струва обикновено, но за тях е повече от добре. Още повече, че тези зодии ще оценят жеста повече от самия подарък.
Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей
С маска или без? Да спазвам ли правилата, или не? Да, трябва да носим маски. Не, не трябва да носим маски. Тази честа смяна на настроенията е типична за въздушните знаци. Често не знаят какво искат и водят тихи конфликти между самите себе си. Затова и не трябва да им се ядосвате, когато променят мнението си. Истината е, че те самите не знаят какво да направят и дали ще бъде правилно. Близнаците, Везните и Водолеят обаче често разчитат на ума си и забравят за сърцето. За тях рационалното мислене е по-важно от емоционалното и именно то ще ги изведе до успеха. Но има и моменти, когато сърцето надделява и трите зодии показват милата си страна, която не всеки има честта да познава. Що се отнася до подаръците, тук също не са позволени грешни стъпки. Често, за да не стават обърквания, тези зодии си казват какво искат да получат. Те знаят от какво имат нужда и не искат да се затрупват с излишни глупости. Тази година, както всички останали зодии, Близнаците, Везните и Водолеят имат нужда от предпазна маска. И тъй като никога не знаеш с какво настроение ще се събудят тези зодии, най-добре да им се подари комплект от пет маски. /днесбг

Публикувана на
28 Октомври 2020 година