Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Модерните палта и якета тази есен

Видяна: 181720 пъти

Якета с колан и модели от кожа, нестандартни палта, шалове като връхна дреха и любимото елегантно наметало са само част от тенденциите при връхните дрехи за есен/зима 2020-2021. Вижте кои са модерните палта и якета тази есен?
Якета с колан
Якетата с колан са сред топ тенденциите за есен/зима 2020-2021. Популярни са моделите до средата на дупето или малко по-къси. Якетата с колан издължават фигурата и добавят извивки, подчертавайки талията.
Освен класическите модели, актуални са и саката, които наподобяват якета и също са прибрани с колан на талията.
Кожени якета в различни цветове
Любимите на мнозина кожени якета се радват на популярност и през този сезон. Тази есен модерните кожени якета са разнообразни - виждаме ги както в класическо черно, така и в по-ярки тонове.
Моделите с обикновен хастар са актуални, но, ако търсите нещо за по-студените дни, ще намерите модели с пухкава подплата.
Любими шушлякови якета
Есента няма да е същата без любимите шушлякови якета. Шушляковите якета са чудесен завършек на спортния стил. Те са идеални за студените зимни дни, а олекотените им варианти ще са ваш верен приятел и в при променливите есенни температури. Модерните шушлякови якета този сезон са или обемни, или къси и с по-прибрана кройка - на двете крайности. Нашият съвет обаче е да не се водите от модните тенденции при купуването на шушляково яке. То е винаги на мода, затова изберете кройка, която да подхожда на фигурата ви.
Палто наметало
Палтото наметало е най-елегантната тенденция за есен/зима 2020-2021. То е изискано и се комбинира с по-официални дрехи. Подходящо е за по-топлите дни, защото няма да ви предпази в най-мразовитото време.
Съчетайте с боти или ботуши на висок ток и красива зимна шапка с периферия за перфектен стил.
Модерни дъждобрани
Почитателите на street стила ще се зарадват да чуят, че якетата за дъжд са много актуални тази есен. Те се комбинират най-добре с дънки и спортно-елегантни рокли. Видяхме ги както в класически едноцветни модели, така и в по-пъстри разновидности.
Якето за дъжд не е по вкуса на всеки, но пък е много практично за дъждовни и ветровити есенни дни.
Огромен шал вместо връхна дреха
Тази тенденция е подходяща за по-топлите есенни дни. При нея огромният шал се трансформира във връхна дреха с помощта на няколко движения. Големите шалове, тип одеяло, са най-добрият избор тук. Можете да носите огромните шалове както с по-спортен, така и с по-официален стил.
Нестандартни палта
Завършваме с най-необичайната тенденция за сезона, на която заложиха много дизайнери. Нестандартните палта са много актуални този сезон. Можете да избирате между модели със странни апликации, огромни ресни или открояващи се кройки. /розали

Публикувана на
26 Октомври 2020 година