Новина от категория България
Архив на публикациите

Корнелия бясна на президента, щял да й чука на вратата

Видяна: 29158 пъти

"Само след няколко месеца Радев ще дойде да ми се моли да го издигна за втори мандат. Няма да стане". Това са точни думи на лидерката на БСП Корнелия Нинова, изречени на глас пред съпартийци след последното заседание на пленума на червените, разкриха ексклузивно наши източници на "Позитано" 20. Дългомесечната сръдня между нея и държавния глава явно се е задълбочила в последно време.
В централата на социалистите са категорични, че двамата вече са скъсали всякаква комуникация, а всички "ноти" се препредавали между "Позитано" и "Дондуков" 2 чрез избрани медии.
Скандалът тръгна малко преди прекия избор за председател в Столетницата, когато Радев бе заснет да празнува на една маса с тогавашния краен неин противник Георги Гергов на сватбата на сина на вицето му Илияна Йотова в Правец.
Малко след заседанието на 50-я конгрес пък червената шефка "отмъкна" тогавашния шеф на кабинета на държавния глава Калоян Методиев, който пък се озова "в крачка" край нея на соцсъбрание в Боровец. Започна залп от стрели между Радев и Нинова през медиите и конкретно чрез Методиев.
Корнелия обяснила пред другарите си, че президентът съвсем скоро щял да чукне на портата й за подкрепа за втори мандат и заявила, че нямало да му даде рамо толкова лесно, а се канела да постави условия. /лупа

Публикувана на
23 Октомври 2020 година