Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Две паралелки в Руската под карантина

Видяна: 8174 пъти

Две паралелки от Езикова гимназия "Иван Вазов", известна като Руската, са поставени под карантина заради заразени ученици с коронавирус. Това съобщиха от училищното ръководство. Ето обръщението му:
Уважаеми родители
В изпълнение на поетите към Вас ангажименти за предоставяне на актуална информация за епидемичната обстановка в училище Ви информирам, че на 19 и 20.10.2020 г. в училището ни бяха установени два случая на ученици с положителен резултат за COVID-19. Учениците са от ХІ „и“ и ХІ „б“ клас и последно са били на училище съответно на 19 и 20.10.2020 г. По преценка на РЗИ-Пловдив паралелките се поставят под карантина до 30.10.2020 г.
Незабавно бе извършена предписаната в задължителните здравни протоколи дезинфекция на училищната сграда и спазваме всички допълнителните предписания на РЗИ.
В допълнение на горната информация Ви уверявам, че в Езикова гимназия „Иван Вазов“ – град Пловдив, са предприети и се спазват стриктно всички противоепидемични мерки, за да се осигури безопасна среда за провеждане на учебен процес. /марица

Публикувана на
23 Октомври 2020 година