Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Маските заразяват здрави хора!!!

Видяна: 34200 пъти

Изгледах днес брифинга на НОЩ и искам да повдигна няколко въпроса:
Аркадиуш ЖАБОВСКИ – свободен художник

1.Маските - най-важният въпрос. Искам министър Ангелов да обясни на българския народ, защо в държави, които задължиха гражданите да носят маски навсякъде има най-много заразени и най-много починали. Ще изброим: Франция, Италия, Испания, Германия а и Англия. Но за сметка на това държави, в които не са носили маските въобще, заразените и починалите са най-малко: Швеция,Беларус, Дания и Норвегия. Защо задължавате българите да носят маски,при положение, че СЗО е казала, че маските заразяват здрави хора и трябва да бъдат носени само от медицински работници и често сменяни през деня? Защо държавата не осигурява безплатни маски на населението щом ги изисква? Такъв е законът.
Защо са задължени ученици и студенти да носят маски при положение, че има вече 4 починали деца от маски: 3 в Китай и едно в Германия? Децата не са застрашени. Цяло лято нито едно дете не се е разболяло и сега също. Само са заразени без симптоми. Има изследвания на международни лекари, че маските, несменяни през 30 минути, водят до липса на кислород, а това предизвиква ракови заболявания даже. Това ли искате за децата? Да не би целта да е друга?
Много шивашки цехове са се прехвърлили в шиене на маски и това е бизнес с доходност от порядъка на 300%-500%. Да не би тях да слушате?
Имаме пресен пример с избиването на овцете и свинете, където се оказа, че е нямало болест, а са спечелили „свои бизнесмени". Хората ще се сетят за какво иде реч. В
чера професор Воденичаров каза, че ковида се задържа 28 дни върху маските. Това ли е причината да ги изисквате? Да се заразят всички? Това ли е отговор на въпроса, защо в Скандинавия няма вече епидемия? Не ползват заразени маски?
И как така ще купувате маски от държава, заразила целия свят с коронавируса? Имам предвид Китай. И то при положение, че маските летят по-малко от 28 дни? Значи може да идват заразени, нали?
Всички знаем, че пенсионерите носят маските с дни и са пълни с вируси и бактерии. Е, как сте се загрижили за тях тогава? Давате им по 50 лева, но ги обричате на тежки болести от мръсни маски.
Умирали лекари и сестри от ковид. Дали е така ,кой ще ти каже? Но щом те, които носят най-съвременните маски и комбинезони, не могат да се опазят, как ще се опазят хората с маски, които не са създадени против вируси?
Доц. Мангъров беше споделил, че се заразяват 70% от хората, носили маски и само 3%, ходили без маски. Това доказва ясно, че маските заразяват, както казва СЗО. Защо тогава ги налагате?
Още в самото начало казахте, че мерките са за да разучите вируса и после ще ги махнете изцяло. Поредната лъжа. Вирусът е разучен, а мерките пак ги затягате.
2.Тестовете.
Във фейсбук се появяват филмчета, на които се виждаха тълпи с цигани пред ковид лабораториите, снимани от граждани. Описанието е, че всеки ден се стоварват с бусове тумби и цял ден се изследват. И изникват пак въпроси. Кой им плаща хилядите тестове? Не вярвам самите те да си плащат. Да не е като при изборите- по 50 лева на ръка и кебапчета? Само питам.
Второ- доцент Кунчев на брифинга преди 2 седмици каза за тестовете следните думи: "Човек може да дава положителна проба месеци наред, без да е заразен.!!!" Затова ли се докарват роми да се изследват?
Вече много световни лекари се изказаха, че тестовете дават фалшив резултат и точността им е под съмнение. Някои казаха, че 90% са сгрешени.
Д-р Еленски много подробно е описал как тестовете дават фалшив резултат.
3.Протести срещу ковид измамата засега не е имало в България, за разлика от другите държави.
Имало е срещу маските. Днес на брифинга министър Ангелов се ядоса, че снощи са горени маски на Орлов мост, по-добре щяло да бъде да ги били дали в болниците. Разбрахте ли сега, че нашите лекари носят маски от най-долнопробните и затова има толкова смъртни случаи.
Вместо да се изискват от народ маски и да се харчат пари за ненужни никому тестове, не беше ли по-добре да се внесат истински предпазни средства? Те да защитят лекарите?
Аз лично видях сестра с най-евтина маска в ковид отделение в Пловдив. И изводите са два: Или ковид не съществува и сестрите не се страхуват и носят парцали. Или министерството и НОЩ не се грижат за медицине.
Вместо да се ядосват на протестиращите - да купят качествени маски на лекарите и сестрите.
Има група от международни лекари и адвокати, внесла искове в съда срещу геноцид над човечеството с ковид измамата.
4. Загрижеността- на брифинга днес постоянно се повтаряше колко са загрижени от Щаба за нас.
Как да ви повярваме? Не спряха фирмите да горят канцерогенните отпадъци на цяла Европа. Не спряха фирмите да изсичат горите на България, с което намалява водата нужна за миене на ръце, например. Значи от една страна загрижени сте за здравето на народа а от друга лишавате го от вода и тровите с боклуци? Това ли е новата нормалност?
Нека не се лъжем взаимно, а да намерим компромисен вариант. Да се държат с нас като възрастни хора, а не да ни смятате за деца. Нямаме нужда от вашата загриженост. Ще се справим и се справяме без вас. Искаме от вас да не сте загрижени а от лекарите да си вършат честно работата. И не ги натискайте да участват в измамата. Тогава болните рязко ще намалеят.
5. Лъжите- откакто го няма ежедневно ген. Мутафчийски, вече я няма тази злокобна атмосфера и брифингите са на ниво и културни.
Но си носите последствията от лъжите и заканите на предишните от Щаба. Всички бяхте честни в началото, когато даже се присмивахте на носещите маски. Ние знаем, че ви е нареждано какво да правите. Но не смятайте хората за по-глупави от вас.
6.Икономиката- съсипахте държавата и продължавате да я съсипвате.
Създавате едни мерки, които убиват печеливши отрасли, за сметка на ненужни никому. След време никой няма да купува дезинфектанти, но земеделието, животновъдството и туризма са унищожени. Никакви мерки няма да помогнат в дългосрочен план, щом заради шепа хипохондрици спирате развитието на държавата. Пътища и болници не движат икономиката, а я разсипват в случая.
7. Сплашването на народа всеки божи ден.
Останаха наистина малко хора, вярващи на думите ви. И сами сте си виновни. Накрая всички ще претръпнат и ще се насмиват над вируса. И вие ще сте виновни, заради всекидневните медийни сплашвания. Ако всеки ден приемаш 1 милиграм змийска отрова, след време и да те ухапе усойница- ти си свикнал. Така става с плашенето с вируса. Свикнали сме и се подиграваме.
8.Противопоставянето срещу народа. Нито един път не поканихте на брифингите хора, които в очите ще ви зададат въпроси, без да се страхуват от вас. Каните само платени мисирки с готови въпроси. Следите социалните мрежи и знаете мнението на народа, но ви е страх от директен контакт. Вие самите правите ограда срещу народа. Как да ви вярваме? Няма как. Вие сложихте ограда.
Трябва да решите- с народа ли сте? Или сте тръгнали срещу народа?
9.Предлагам следното, което ще е компромисен вариант между хората и властта.
Маските знаем, че не вършат работа. Шведите пребориха епидемията с дистанция и изолиране на възрастните и болните. Знаем също, че ако не се заразиш сега, все някога ще се заразиш. Оставете ни на мира! Препоръчвайте маските, но не задължавайте никого. Видяхме в Западна Европа, че маските заразяват, а не спасяват. Видяхме, че без маски скандинавците си спасиха икономиките и по-малко са починали от другите страни. Не може заради едни фирмаджии, шиещи и внасящи заразени маски, да унищожавате нацията. Или може?
Ако щете разделете автобусите. Маскираните отпред, другите отзад. Влаковете-вагони за маскирани и за останалите. Магазините да имат часове само за маскирани. Много е просто.
Нямам нищо против маскираните. Но не може смелите и начетените, които са повече, да съсипват живота си заради страхливите и хипохондриците.Не може да се унищожава цяла България с икономиката, заради една шепа страхуващи се от грип. Оставете ни да живеем.
10.Образованието- нямам думи даже да изразя гнева си. Децата не боледуват, но унищожихте образованието.
11.Работете за българите, а не против тях.

Публикувана на
22 Октомври 2020 година