Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какво искат отделните зодии по време на секс

Видяна: 101520 пъти

Сексът е забавление. Той ви свързва с партньора и е един от начините да разберете дали сте съвместими. Ако сексът не върви, често връзката не продължава дълго време. Ето защо е важно да знаете както своите, така и сексуалните предпочитания на партньора си. Лесно е. Трябва просто да знаете зодиакалните си знаци. Ето какво искат представителите на различните зодии по време на секс:
Овен
Те желаят да поемат водещата роля. Искат да действат като доминиращ. Те искат нещата да се случат по техния начин.
Телец
Те искат да създадат емоционална връзка. Да поддържат зрителен контакт. Те искат да почувстват, че актът означава нещо повече от просто физическо действие.
Близнаци
Те искат да бъдат държани на пръсти. Те искат сексът да бъде непредсказуем. Те не искат да правят едни и същи неща два пъти.
Рак
Те искат да седнат и да се отпуснат. Те искат партньорът им да свърши работата. Те искат партньорът им да взема решенията.
Лъв
Искат да се почувстват желани. Те искат да им се каже колко секси изглеждат. Те искат да бъдат третирани като кралска особа.
Дева
Те искат да се движат бавно. Искат изобилие от прелюдия. Те обичат бавен и страстен секс вместо нещо „набързо“.
Везни
Те искат да чуят мръсни приказки от партньора си. Те искат да чуят как партньорът им стене. Искат да говорят толкова, колкото се и докосват.
Скорпион
Те искат да бъдат отгоре. Те искат да угодят на партньора си.
Стрелец
Те искат да носят секси бельо. Те искат да използват играчки. Те искат да направят секса горещ и пикантен.
Козирог.
Те искат да получат толкова, колкото дават. Те искат работата им да бъде възмездена. Искат да свършат и те.
Водолей
Те искат да са отдолу. Те искат да оставят партньора си да поеме ръководството. Те искат да се отпуснат и да се насладят на момента.
Риби
Те искат да опитат нови неща. Те искат да изследват своите желания. Те искат партньорът им да остане отворен към различни пози и допълнения в секса.
Actualno.com

Публикувана на
20 Октомври 2020 година