Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ще те убия, ще те убия!“

Видяна: 22387 пъти

23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която бе пребита жестоко от травестит в столичния кв. "Борово", сподели ужасяващи детайли от нападението. Малко преди 23 часа в четвъртък Силвия си тръгнала от дома на свой приятел, но но пред входа на жилището била нападната от травестит, който я пребил до припадък и отмъкнал дамската й чанта.
Писъците на момичето били чути от съседи, които се притекли на помощ и нападателят избягал. Обляна в кръв и почти в несвяст, Силвия е закарана в „Пирогов”, където й е оказана лекарска помощ. Тя е със счупен нос, избити зъби и отоци по лицето.
„Бях си тръгнала от моя познат, когато ме нападнаха. Не очаквах подобно нещо. Дръпна ми чантата и започна да ми нанася юмручни удари, аз паднах на земята, а той продължи да ме удря. Беше напълно озверял и крещеше: „Ще те убия, ще те убия…“. Не знам кой е този човек, никога не съм го виждала. Беше някакъв травестит. Моят познат също не го познава. Не знам каква е причината да ме нападне, но можеше и да ме убие. Може да ме е нападнал заради чантата, защото я няма. Вътре имах и лични документи – лична карта, шофьорска книжка. Надявам се полицията да го залови и да си получи заслуженото, защото този човек е опасен“, разказа пред struma.bg. Силвия, която все още не се е отърсила от шока.
Тя не изключва и вероятността травеститът да е имал симпатии към момчето и да я е нападнал заради ревност, когато е видял, че излиза от дома на приятеля си. Тя вече има издадено медицинско свидетелство от съдебен лекар. Заключението сочи – средна телесна повреда. В понеделник й предстои операция на носа.
Нападателят травестит все още се издирва от органите на реда. блиц

Публикувана на
18 Октомври 2020 година