Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Павел и Венци Венц се разделят

Видяна: 12932 пъти

След Дони и Момчил и „Каризма” българската популярна музика е на път да се раздели с пореден свой емблематичен дует. Това са рапърите Павел и Венци Венц, които в последните години се движеха като закачени един за друг. Скоро обаче пътищата им май ще се разделят, научи HotArena.

Павел вече пусна самостоятелна песен, посветена на неговата приятелка – полувиетнамката Кристина Нгуен, която миналата година участва в „Мастършеф”. Парчето излезе преди дни, но не предизвика съмнения относно бъдещето на работата му с Венци, тъй като бе разчетено от феновете като нормален жест на любов към гаджето, в който дуетната половинка на рапъра няма място. Освен това самият Венци изказа подкрепа към самостоятелния проект на своя колега.

Двамата рапъри в последно време тенденциозно се изявяват сами, а песента на Павел май ще бъде последвана от още проекти, в които колегата му няма да участва. Последната обща изява на бившия любим на Михаела Филева в компанията на Венци Венц е била на 4 септември. Следващата обща тяхна изява, упомената на страницата на официалния им продуцент „Вирджиния рекърдс”, бе на 12 октомври и най-вероятно е изпълнение на ангажимент, приет преди месеци. Двамата се появиха заедно и на концерт на колежката си Михаела Маринова, но освен тези три участия поне засега нямат нито едно планирано излизане на сцената в комплект. Дори по Нова година, когато звездите традиционно са най-заети, Павел и Венци до момента не са обявили общи ангажименти.
В същото време те продължават да работят по отделно. Венци например се изявява в кампании със социална кауза. Той все още не е пуснал самостоятелно парче като своя колега, но едва ли някой ще се изненада, ако скоро го направи.
Според слуховете, Павел и Венци Венц не са се карали, а раздялата им е дошла като следствие на умора от общата им работа и нужда от по-голяма автономност. Венци, който отглежда малко дете, изглежда е имал желание за по-спокойно съществуване, докато колегата му все още се чувства достатъчно силен, за да търчи по участия. Официално те продължават да са дует, но неофициално всеки вече е поел по собствената си пътека.

Публикувана на
18 Октомври 2020 година