Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Преслава без свян

Видяна: 23241 пъти

Фолкпевицата Преслава се върна от есенна ваканция в Бодрум, Турция, но продължава да радва почитателите си с морски снимки.
На значителна популярност се радва последната снимка на звездата в Инстаграм, където е по бански. Прави впечатление, че бюстът на звездата си е на мястото и е все така пищен, противно на слуховете, че гръдната й обиколка е значително намаляла.
В началото на музикалната си кариера Преслава се славеше като звездата с най-огромен естествен бюст. Заради проблеми в кръста и гръбнака, пайнерката се подложи на операция за намаляване на гърдите. По-късно започна драстично да слабее, което допълнително стопи дините на звездата. Изпълнителката на "Беден в сърцето" си подари романтична ваканция в южната ни съседка. С Павел заминаха без дъщеря им Паола, за да имат време за себе си и да съберат сили за зимния сезон.
Странно е, че звездата е решила да пътува извън България, предвид паническия й страх от зараза с К-19. Тя бе първата звезда, която спря изявите си при първия пик за сраната ни от заболели. /блиц

Публикувана на
18 Октомври 2020 година