Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Настъпва кармична Черна луна

Видяна: 22204 пъти

Днес предстои важно астрологично събитие, а именно второ Новолуние за месеца, което се нарича Черна Луна Черната Луна винаги е съдбовно време, през което Вселената щедро разпределя на хората наградите и наказанията, които заслужават. Астролозите го определят мощно съдбовно време.
Всяко Новолуние е време, когато астролозите съветват да се предприемат стъпки към нещата, за които мечтаете, да се стремите към ярки постижения и да се откажете от цялата отрицателна енергия Новолунието е време на нарастваща енергия и нови начала.
Новолунието е във Везни, което значи, че ще имате мотивацията, от която се нуждаете, за да промените начина си на живот и да направите нещата, за които винаги сте мечтали.
Новолунието е наистина един магически ден за сбъдване на желания! Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.
Това е особено добро за романтиката, за да можете да намерите истинската си сродна душа или да подсилите брака.
Ето как ще се отрази на всяка зодия това съдбовно Новолуние:
Овен – Време за реорганизация
Новолунието ще има важно влияние върху ежедневието ви, ритуалите ви, както и върху професионалния ви живот. Ще почувствате необходимостта да преоцените нещата по време на тази фаза на Луната и ще бъдете изправени пред предизвикателството да реорганизирате дните си. Има голяма вероятност през следващите няколко месеца да се прояви нова работа за вас, особено ако сте се надявали на малко промяна. Междувременно, уверете се, че се грижите добре за себе си физически, тъй като може би сте го подтиквали и трябва да преразгледате своите процедури.
Телец – Останете спокойни
Натискът върху раменете ви ще се увеличи през периода на Черната Луна и ще трябва да намерите най-добрия начин да управлявате времето си. Това Новолуние е в чудесно съвместим знак за вас, Телец, а попадането в зоната ви на романтика може да доведе до нова любов. Съществуващите отношения стават по-сладки, въпреки че ще трябва да внимавате за модели на конфликт или критика. Тези, които се надяват да забременеят, може да имат успех!
Близнаци – Напрежението нараства
Можете да очаквате някои разногласия между себе си и партньора си, свързани с дома. Когато усетите гняв да кипи вътре във вас, направете крачка назад и преценете нещата вместо да избухнете. Тези от вас, които се надяват на нов дом, може просто да имат късмет, ако зададете намеренията си в тази посока! Промяната изглежда стабилна и вълнуваща, въпреки че ще трябва да сте сигурни, че няма да оставите мечтите си да избягат.
Рак – Нови приятелства
Новолунието ще ви направи много общителни и дори бихте могли да се срещнете с много нови интересни хора. Що се отнася до вашия професионален живот, нещата ще се обърнат вълнуващо за вас. Този период ви моли да се измъкнете сред природата и да имате някои толкова необходими нови преживявания. Да бъдеш сред природата ще бъде много възстановително за здравето ти и ще ти помогне да отстраниш фокуса от притесненията си за известно време. Не забравяйте да наблюдавате внимателно думите си през това време и може да сте по-бърз в реакциите си, отколкото възнамерявате да бъдете. За това внимавайте с думите си.
Лъв – Проверете финансите си
Черната Луна ви насърчава да вземете някои изгодни финансови решения. Защо да не потърсим някои смели финансови ходове; рискът може да се изплати и да видиш как си ударил джакпота. Може да получите неочакван финансов приход, който се отваря пред вас през следващите няколко месеца и е подходящ момент да прегледате ценностите си около това, което смятате за достойно. Не играйте малки игри, заслужавате наградите от цялата си упорита работа.
Дева - Стани и се бори
Ще намерите увереността да отстоявате себе си и своите идеи. Преобръщане и захапване на езика са неща от миналото за вас. Дойде време да излезете от черупката си и да изкажете мнението си. С цялата тази енергия на Новолунието и планетите във вашия знак, вие със сигурност сте подготвени за голяма промяна в живота през следващите няколко месеца. Уверете се, че създавате намерения, които са фокусирани върху вашето лично благополучие и щастие и физическо здраве. Сега е най-подходящото време за детоксикация и стартиране на нова рутина и навици, която ви кара да се чувствате добре.
Везни – Любовта е навсякъде!
Шансовете ви да намерите любов са много високи сега! Връзката, за която сте фантазирали, най-накрая е на път да се оформи и да стане реална. Използвайте максимално своя късмет в любовта още сега! Това е Новолуние, което ви кани да излезете извън своя свят и да протегнете ръка, за да служите на човечеството по някакъв начин. Присъединяването към благотворителна организация или доброволчество през следващите няколко месеца може да бъде много полезно за вас и да ви донесе огромно духовно израстване.
Скорпион – Любов от пръв поглед!
Можете с нетърпение да се срещнете с някой, който напълно ще ви вземе дъха. Ако вече сте във връзка, има вероятност да срещнете някои нови приятели, които ще помогнат на мечтите ви да се сбъднат. Ще срещнете нови съюзници, които ще направят това Новолуние запомнящо се за вас. Можете да намерите хората, които отговарят на вашите най-скъпи вярвания. Ще се окажете приятно изненадани. Създайте нови цели за следващите половин година и работете амбициозно за постигането им!
Стрелец – Професионални трудности
Черната Луна ще въведе някои промени в професионалния ви живот. Ще ви е трудно да приемете промените, но усилията ви за съпротива няма да се изплатят. Трябва да разберете, че не можете да спечелите всяка битка. Онези Стрелци, които се надяват на промяна в кариерата, може да открият, че мечтите ви ще се сбъднат скоро – време е да зададете нов път за себе си и да проявите това, което наистина искате в професионален план. Не позволявайте на критиката да ви свали и се старайте да поддържате позитивния си оптимизъм – това ще донесе ползи.
Козирог – Революция в отношенията
Черната Луна ще ви донесе нов приятел или ще се срещнете с някой, към когото сте много сексуално привлечени. Ако имате планирано предстоящо пътуване, може да се наложи да оправите някои от плановете си и да направите някои корекции в тях. Това земно новолуние е добре за вас и може да се ориентирате да научите някои нови умения през следващите няколко месеца, за да ви направи най-добрите във вашата област. Да излезеш там и да преследваш така желаните мечти е името на играта
Водолей – Подновяване!
Черната Луна ще ви насърчи да преоцените начина си на живот и може да ви подтикне да започнете нещо ново. Това Новолуние може да донесе наследство за добри новини за вас ( одобрение на заем или някаква помощ отвън), за да ви помогне да преследвате мечтите си. Чудесно време е да пренаредите финансите и да ги приведете в ред, както и да се съобразите с избягването на ненужни материални конфликти със съпруга или партньора си.
Риби – Много добри новини
Новолунието ще ви помогне да срещнете човека, за когото сърцето ви копнее. От професионална страна на нещата може да имате добър шанс да подпишете нов договор и да ударите джакпота. Имате късмет, тъй като Новолунието ще ви даде чудесен начален тласък, за да започнете нещо ново, за което отдавна се колебаете.. Внимавайте да държите краката си здраво стъпили на земята и се уверете, че сте практични и не жертвате много. /флагман

Публикувана на
18 Октомври 2020 година