Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Катето Евро разплака мрежата

Видяна: 23520 пъти

Катето Евро просълзи последователите си в социалните мрежи с това, което призна. На актрисата й коства наистина много, за да каже тези думи, защото става дума за едно от най-любимите й същества.
Преди три години майката на Александър Кадиев понесе един от най-жестоките удари на съдбата, защото неизвестен и очевидно лош човек застреля хладнокръвно любимото й куче. Актрисата изпита адска болка, която не е овладяла и до днес.
"7 години от първата снимка, когато Джак и Джаки станаха родители на 6 прекрасни Джакчета. След това ,лош човек застреля моята най любима кучица. След това ,мои приятели ми подариха нова Джаки, но нищо не може да замени предишната.
Вчера, с Мария Гроздева, отново събрахме двете джакчета и тринайсет годишния Джак, отново ще става баща! Ура! Малко е побелял, малко и ние с Мимето сме остаряли, но животът си знае работата!", написа Катето в профила си.
Фотосът, който е качила е от щастлив момент с приятелката й - спортистката Мария Гроздева. На кадъра са и любимите й кученца. /show.blitz.bg

Публикувана на
17 Октомври 2020 година