Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ви вещаят звездите през другата седмица

Видяна: 24120 пъти

Овен 21 март – 20 април
17-и е ден за планиране, не се ангажирайте с проблемите на другите, денят насочва към полезните за всеки неща. На 18-и пренареждате по нов начин бизнеса и личните връзки. Ще се отворят нови варианти както за работа, така и за преместване в нова среда. На 19-и работете солово, не споделяйте. Всичко, което свършите сами, без чужда помощ, протекция или намеса ще носи късмет. На 20-и чакайте предложения важни за бъдещето. Подновявате връзка. Храната се изгаря докрай в организма ви, хапнете си на воля. 21-и носи рискове за родените в първата декада. Може да се окажете виновни за чужда вина. 22-и идва с юридически притеснения. Може да направите нарушение и да влезете в излишни конфликти. До следващия ден на обед бъдете особено внимателни. На 23-и конфликтите са неизбежни. В този ден е трудно да скриеш комплексите си. Давате си сметка за истинския смисъл на връзката ви с някого и започвате повече да го цените. Не лъжете, ще ви хванат.
Телец 21 април – 20 май
17-и идва с нови идеи, които добре трябва да се проучат и осмислят. Доверете се на предчувствията. Очертават се опити за намеса. В момента е добре да слушате вътрешния си глас.18-и ви среща с основните ви опоненти. Внимавайте при пътувания, не взимайте и не давайте заеми. Във въздуха витае някаква агресия. Контролирайте се максимално. За 19-и не насрочвайте първа среща и не влизайте в съвместни инициативи. Вървите към фатално привличане в личен или професионален план. 20-и е ден за активни делови контакти. Финализирайте сделка. Обадете се на тези, които ви липсват. Случващото се в този ден ще разшири пълномощията ви на работното място. На 21-и чакайте връзка с чужбина. Ако защитите някого, ще си спечелите защитник за бъдещето. На 22-и уреждате важни дела. Пазете си личните вещи, някой се опитва да надникне в делата и връзките ви. На 23-и си дайте прошка. Туширайте скандалите. Ще съжалявате за прекратените в този ден връзки и за изневерите.
Близнаци 21 май – 21 юни
Не се отказвайте от идеите, с които ще се събудите в събота. Намирате начин да излезете от кризата. Доверете се на интуитивните си усещания. На 18-и ще се оказва идеен натиск върху родените около 10 юни. Някой ще ви подхвърли идея, която ще работи повече в негова полза и интерес. На 19-и сте на грешното място, ако оставите друг да ви води. Трудно ще удържите положението и може да направите грешен избор. Десет пъти мерете преди да отрежете. 20-и идва с коренни обрати в отношенията и начина ви на живот. Ще водите тежки битки за престижни позиции и пари. В любовта нещата зациклят. Предприетото на 21-и ще носи пари, придобивки и късмет в бъдеще. Ще намерите изход от неприятна ситуация. Може да с окажете свързващото звено в нова дейност. На 22-и уредете пътуване. Трудно се дели неделимото. Не унищожавайте документация, подсигурете се с дубликати. На 23-и привлечете стари съюзници. Проблемите от миналото отново излизат на преден план и изискват окончателно решение.
Рак 22 юни – 21 юли
17-18-и са дни на вдъхновение и сила за справяне с проблемите. На 17-и ако нещо ви привлече осигурете си го, а ако към дадена посока почувствате нежелание не тръгвайте натам. На 18-и ако до момента сте строили планове и сте мечтали, от днес може да започнете тяхното реализиране. На 19-и не подписвайте колективни договори и играйте солово. Ако изиграете правилно картите си самите вие ще използвате тези, които са ви ползвали до момента. На 20-и до обед не влизайте в нова среда. Следобед обстановката ще се промени. Сега е момента да защитите и приятелските интереси. Върви проверка на връзките. До 21-и на обед ще имате ползи от съвместни дейности. На работното място ще се поставят условия и ще се налагат ограничения. Смирете недоволството. На 22-23-и ще срещате открита и прикрита опозиция. Ще имате проблеми в бизнеса и на работното място и ще се наложи да отстъпите от завладените територии. Пазете си вещите, някой може да ви спретне компромат.
Лъв 22 юли – 22 август
Родените в първата декада ще имат проблеми в събота, а останалите в неделя. Внимавайте при пътувания. Яжте само това, което ви се дояде. Не планирайте пътувания късно вечерта и не участвайте в екстремни спортове и състезания. Внимавайте при пътувания и при работа с техника, която не познавате добре. Не правете ремонти. На 19-и стоварвате работата си на някой друг. Участвайте в престижни социални и политически изяви. Рекламирайте се, опитайте да привлечете нужните ви хора. 20-21-и са благоприятни за преподписване на стари договори. Подновете бизнес отношения. Ще ви потърсят стари партньори. Организирайте обща сбирка, подновете дейности и връзки, набележете бъдещите крачки. 22-и започва с предложение, но може да завърши с разрив. Не афиширайте намеренията си и ходовете, които правите. Препоръчват се преговори на четири очи. На 23-и късметът ви действа до обед. Някой ще ви предостави безплатна информация, от която ще се възползвате. Вечерта е рискова.
Дева 23 август – 22 септември
На 17-и подновете контакти, които ще ви донесат работа в бъдеще. Бъдете избирателни във връзките и в храната. Чувството ви за полезното и вредното няма да ви подведе. 18-и събужда заспали потенциали. Край с пасивното изчакване. Не позволявайте да ви стоварват чужди задължения и грижи. Разпределете отговорностите. На 19-и провеждайте самостоятелна политика. Бъдете сигурни, че наградата за свършената работа ще отиде при друг. На 20-и обслужвате нечии интереси, изтърпявате доста неудобства, но може да станете нечия дясна ръка в бъдеще. Навлизате в силен и творчески период и може да получите повишение. На 21-22-и подновете стари договори. Уреждате документи за работа и учене или някаква допълнителна заетост. Ще спечелите дело, ще уредите спорни въпроси и ще бъдете предпочетени за работа и съдружие. На 23-и контролирайте чувството си за малоценност. Дългосрочните проекти стартирани днес ще зациклят и ще имат опасни опоненти. Пазете си документацията.
Везни 23 септември – 22 октомври
17-и е ден на прозрение. Не се спирайте, ако към някого и нещо усетите привличане. Ако се доверите на инстинктите и послушате интуицията ще направите правилен избор. 18-и дава шанс за рестарт на стари дейности и връзки. Не чакайте някой друг да прояви инициатива. Губите по точки, ако останете в пасивно изчакване. На 19-и ограничете контактите. Не взимайте и не давайте заеми. Лесно се нагазва в тресавището на неравностойните връзки. Настройте се на активна самозащита. На 20-и всичко предприето ще носи ползи. Финализирайте сделка и се разберете за условията и допълнителните клаузи по договори. От 21-и на обед до обед на 23-и ще срещате прикрита и открита опозиция. Проблемите нарастват, правите грешки и вредите не здравето си. Ако мислите за някого обадете се и ще чуете важни новини. Може да се лишите от покровителството на човек с власт и положение в обществото. Вечерта на 23-и късметът ви се отприщва. Подновете съвместна дейност, планирайте пътувания и огледи на място.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
През уикенда Луната е във вашия знак. Пътувайте. На 17-и следвайте интуицията си. Прекратете връзки, които усещате, че ви ограбват. Тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. На 18-и подновете нова дейност и работен ангажимент. Вървите към нестандартни отношения, които ще провокират натрупания опит. На 19-и срещате неблагоприятни за бъдещето ви хора. Не се обвързвайте. Не взимайте прибързани решения, особено под въздействие на стимуланти или нечии съвети. Случващото се на 20-21-и ще ви изведе към нови хоризонти. Привличате благоприятни хора и случайности. Ако защитите някого в труден момент ще си спечелите верен съюзник. Усещате къде е мястото, където животът и бизнесът ви ще се развиват успешно. Постарайте се да отидете там. На 22-и в 23 ч. 01 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Скорпион. Правите директни телепатични връзки с някого независимо разстоянията. Ако имате предчувствие за даден човек, обадете му се. На 23-и до обед късметът е с вас, след това отива при друг.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
17-и е тестов ден за личната ни интуиция, доверете й се. Ако някой и нещо са ви неприятни бягайте от там. Ако някаква храна ви е приятна наблегнете на нея. 18-и активизира личния ви потенциал, уредете си важни срещи. Ще се разберете по спорните семейни и делови въпроси. Не стойте пасивно. На 19-и Луната навлиза в Стрелец. Не се препоръчват съвместни дейности, всичко важно вършете сами. Някой ще овладее ентусиазма на тълпата и ще го използва за лични цели. 20-и отваря врата към нови перспективни договори и поръчки. Свържете се със стари партньори и подновете делови участия. Защитете някого в професионалните му битки и вашата кауза ще бъде защитена. 21-22-и носят пътувания и промени. Ще си пробиете път към печеливши позиции и ще елиминирате конкурент. Чакайте обаждане и от чужбина или намерете начин да се свържете с важни за вас хора, които са далече. На 23-и се задават разправии. Тези, които се свиват и чакат да бъдат забелязани ще останат ощетени, а тези, които водят битки ще спечелят позиции.
Козирог 22 декември – 20 януари
17-и е ден за планиране и пренареждане на програмата. Доверете се на инстинктите. Направете избор повече със сърцето, отколкото с ума. Обединете сили и интереси. На 18-и енергията ви търси начин да се излее навън, активизирайте се. Подкрепете инициативите на близките и децата. Сега е момента да се започне битка за по-добро място в работата. 19-и е неблагоприятен за съвместни дела. Ден на уединение, не взимайте прибързани решения, особено под диктат или поради притискане от шефовете или от някой друг, от който сте си позволили да зависите. От обед на 20-и навлизате в силен период. Влизате в тежки битки за територии на влияние, за служебни постове и пари. На 21-22-и може да възстановите връзки или спрени производства. Приемайте нещата такива каквито са. Не се радвайте предварително, но и не се отчайвайте. Чакайте обаждания и покани от чужбина. Не споделяйте нищо, не се хвалете предварително. 23-и стопява дистанциите. Спазвайте диета на физически и духовен план.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Родените в първата декада ще бъдат опасно изкушени на 17-и, а 18-и ще е рисков за останалите. Внимавайте при пътувания, не участвайте в екстремни спортове и не изневерявайте. Любовният ви живот претърпява неочаквани обрати. Бъдете особено внимателни. Нищо да не се предприема. В понеделник, когато може да бъдете привлечени от хора, които ще опитат да ви използват. Този ден показва доколко сте самостоятелни и може да се справите с нуждите на момента. 20-и отваря заключени врати. Кандидатствайте за по-висока служебна длъжност. Кандидатурата ви ще бъде одобрена. 21-и разширява хоризонта, уреждате работа или учене в чужбина. Поне в една посока на живота ви нещата ще се уредят и подредят. 22-и започва делово, но завършва с конфликт. С навлизането на Слънцето в нехармоничния ви Скорпион може да попаднете под нечие въздействие или рекет. Внимавайте какво си пожелавате. 23-и разчиства пътя напред. Ще се случват непредвидени събития, които може да променят начина ви на работа и живот.
Риби 20 февруари – 20 март
На 17-18-и плувате в свои води, срещате подкрепа, натрупвате информация и потенциал за бъдещите си действия. Доверете се на интуицията. Това, което ви радва и ви привлича е полезно за вас, а това което ви отблъсква и действа негативно е добре да избегнете. Поставете условията си и ако е нужно се дръжте ултимативно. На 19-и върви зарибяваща програма, особено ако се включите в съвместни инициативи. Не се включвайте в общи хор на тези, които козируват и на най-малкия началник. Опитайте на 20-и да се освободите от оковите на прилепваща връзка. Това ще позволи в следващите два дни да направите силен ход и да заемете мястото, което ви се полага и ви приляга. На 21-22-и излизате на светло и на чисто в отношенията. Поне в една посока делата ви се отпушват и проблемите се решават. Виждате някого в нова светлина. Това ще помогне да вземете правилното решение. На 23-и подновете стари договори. Ще се помирите, разберете и съберете отново с тези, с които сте имали недоразумения и разправии.

Публикувана на
17 Октомври 2020 година