Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои днес да внимават

Видяна: 14945 пъти

Овен
Родените в последните дни на зодията да не бързат днес с личния избор, с пътуванията и обещанията. Подредете си приоритетите, пътувайте по-късно през деня и не се ангажирайте с проблемите на другите. Ако към нещо изпитвате неприязън, не го правете. Не яжте това, което ви отблъсква дори и с риск да обидите домакините. Този ден насочва към полезните за всеки неща.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес ще се случват събития, които ще ви показват, с кого е добре да стопите дистанциите и кого трябва да държите настрана от личните си дела и проекти за бъдещето. Очертават се опити за намеса. Доверете се на предчувствията. Рядко го правите, но в момента е добре да слушате вътрешния си глас, за да не объркате конците. Приоритетите ви се променят, отлага се пътуване.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес може да решите да рестартирате стопиран бизнес или да промените предмета на дейност. Намирате начин да излезете от кризата. Доверете се на интуитивните си усещания. Огледайте имоти и терени, дайте си сметка какво е добре да промените. Направете си план за действие. Ден на свежите идеи и гениалните хрумвания. Една среща ще ви подскаже решението.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Доверете се на инстинктите и на усещанията, с които ще се събудите в днешния ден. Ако нещо ви привлече осигурете си го, а ако към дадена посока почувствате нежелание не тръгвайте натам. В момента интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще намерите начин да уредите наследствени и имотни дела. Някой ще намери и нова база или жилище. Като цяло денят ви носи късмет.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Събуждате се с някакво усещане за промяна. Сетивата са особено изострени и ако нещо ви притеснява не тръгвайте в тази посока. Яжте само това, което ви се дояде. Не планирайте пътувания късно вечерта и не участвайте в екстремни спортове и състезания. Каквото загубите трудно ще възстановите. Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Вероятни са инциденти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Всичко, което ви привлече днес ще донесе ползи. Бъдете избирателни във връзките и в храната. Чувството ви за полезното и вредното няма да ви подведе. Послушайте го и ще направите правилен избор. Сложете край на всичко, което ви се струва заплаха за бъдещето. Подновете отношенията с изпитани във времето партньори. Енергията ви напира, търси поле за изява в бизнеса и в любовта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес се събуждате с усещане за полезното и вредното. Ако се доверите на инстинктите и послушате интуицията ще направите правилен избор. Не слушайте кой какво ви говори и за какво ви увещава. Сетивата са особено изострени. Правилната посока е тази, която неустоимо ви привлича. Очертават се пътувания. Подновете отношения. Предстои вечер на откровенията.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ще се събудите с готово решение, край с колебанията от миналите дни. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Реализирайте всичко, което ви хрумне. Избирайте храната си по каприз, не яжте нищо, което ви е неприятно, дори и с риск да обидите домакините. Прекратете връзки, които усещате, че ви ограбват. Тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича в бизнеса и в любовта.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес е добре да се оставиш на усещанията, да се довериш на предчувствията и да използваш максимално в работата си подсъзнателната си реакция. Така ще се предпазите от грешки и провали. Ако някой и нещо са ви неприятни бягайте от там. Ако някаква храна ви е приятна наблегнете на нея до един месец. По някакъв начин в момента извършвате подбор и в личните отношения.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес излизате от период на зацикляне и проблеми във връзките. Усещате какво ще ви помогне и в здравословен план. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата. Направете избор повече със сърцето, отколкото с ума. Преговаряйте за подновяване на съвместни договори и инициативи. Обединете сили и интереси, подгответе се за рестарт на стари дейности.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на устата. Подбирайте си думите и бъдете избирателни в храната. Не яжте където падне, каквото и да е. Не коментирайте чуждите постъпки и действия и ограничете контактите с хора, към които усещате някаква неприязън или подозрение. Вечерта е тежка и рискова за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания, не участвайте в екстремни спортове и не изневерявайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
За родените в първата декада денят носи откровение и някакво особено озарение. Ще напипате вярната посока и необходимия подход в една трудна за вас ситуация. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Това, което ви радва и ви привлича е полезно за вас, а това което ви отблъсква и действа негативно е добре да избегнете и да прекратите. Не лъжете себе си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет /монитор

Публикувана на
17 Октомври 2020 година