Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Албена Вулева без доходи

Видяна: 8479 пъти

Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел и планираше през 2020-а отново да работи в туристическия бранш, но пандемията от Ковид-19 съвсем обърка плановете й. Тя трябваше да замине още през март и да остане в курорта Агия Напа до края на ноември, aла за съжаление, намеренията й не се реализираха, дочу HotArena. 

Kоронавирусът преобърна трудовите планове й и тя остана без доходи в България. Издържа се с парите, които е заделила по време на престоя си в Кипър, но вероятно спестяванията й скоро ще се стопят през широките й пръсти. Бизнесът й с амулети и черни магии също не върви напоследък и поради тази причина финансовото състояние на Албена не е цветущо, издават запознати.
Откакто се е върнала в България, не се чувства в добро разположение на духа. Намусените и винаги песимистично настроени нашенци я депресирали, а слънчевият остров Кипър й липсвал.
Риалити звездата от „ВИП Брадър” твърди, че по характер е оптимист, но понякога се случвало лошото настроение да застигне и нея. Често с носталгия да разглеждала миналогодишните си летни снимки, спомняйки си за пясъка и морето в Кипър. По време на гурбета блондинката заделила средстава, но лошият късмет я застигнал - парите се стопявали, а тя останала без доходи.
Междувременно Вулева е зарязала магиите и все по-рядко опирала до черните заклинания. „Мога да правя и бих правила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми! Тежко занимание е!”, категорична е устатницата.

Публикувана на
16 Октомври 2020 година