Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Селена Гомес сияе

Видяна: 7503 пъти

Селена Гомес сияе и изглежда много щастлива, което зарадва нейните фенове. От марката за бански костюми "La'Mariette" публикуваха в Instagram снимка, на която се вижда как певицата позира с техен модел. Селена е с горнище за бански в тюркоазено, тъмносиньо и лилаво, усмихва се широко и има бели цветя в косите.
Тя е в естествен вид и това впечатлява много нейни почитатели. Те пишат, че се радват да я видят как релаксира и изглежда щастлива.
"Тя е русалка", "Толкова красива! Банският ѝ стои много добре", "Естествена красавица", "Като ангел", пишат феновете към кадъра.
Преди няколко седмици постна снимка по бански в личния си профил и показа белега си от операцията, която преживя през 2017 г. - трансплантация на бъбрек. Нейната най-добра приятелка Франша Рейза й дари бъбрека си. Интервенцията се наложи заради усложнения от болестта лупус, с която се бори от много време.
"След като ми направиха операцията, помня, че първо ми беше много трудно да показвам белега си. Не исках да се вижда на снимки и носех неща, които да го покриват", написа тя. /днесбг

Публикувана на
16 Октомври 2020 година