Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Кейт продължава да очарова

Видяна: 8784 пъти

Кейт Мидълтън продължава да ни очарова с тоалети и през есента. Красивата херцогиня на Кеймбридж се появява по-рядко на публични места в момента, предвид световната пандемия, но когато все пак присъства на едно или друго събитие, тя изглежда прекрасно, както винаги. Вижте част от есенния гардероб на Кейт, на който тя заложи през последните 2 месеца.
По време на официален ангажимент в London Bridge Job Center и Beigel Bake Brick Lane Bakery, Кейт носи флорална рокля от Beulah, която комбинира с маска за лице и светлокафяви ботуши.
Тя се срещна и с родители в парк в Лондон, за да си поговори с тях за предизвикателствата, които пандемията поставя пред всички нас. За събитието тя бе заложила на прекрасна визия - панталони с висока талия в коралов цвят и бяла изчистена тениска с къси ръкави и бели маратонки. Някои медии отбелязяха, че дрехите на Кейт напомнят на тоалети, които е носила принцеса Даяна през 80-те години.
Една от срещите на херцогинята на Кеймбридж бе с децата скаути в Лондон, където отново заложи на ежедневен и семпъл аутфит. Сядайки край огъня със скаутите, Мидълтън демонстрира, че знае как да приготви перфектното маршмелоу. Разбира се, направи го с чифт кафяви дънки от Massimo Dutti, синя риза, елек от Really Wild Clothing и ботуши на See by Chloe. Под елека тя носи синьо-червения шал, който е отличителен знак на скаутите.
Тя посети и университета в Дерби, където се срещна със студенти и преподаватели. Xepцoгинятa нa Keймбpидж бe oблeчeнa в пacтeлнocин пyлoвep oт ĸaшмиp нa Маѕѕіmо Duttі, aĸтyaлнo ĸapиpaнo пaлтo oт cъщaтa мapĸa и пaнтaлoн c виcoĸa тaлия. Тя допълни визията си с черен колан от крокодилска кожа и чифт черни обувки. /дарикнюз

Публикувана на
16 Октомври 2020 година