Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Любо Нейков влиза в „Маскираният певец“

Видяна: 23912 пъти

Към звездните детективи на "Маскираният певец" ще се присъедини Любомир Нейков, който ще заеме място до Азис, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът постигна голям успех, като успя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да поставят нов своеобразен рекорд?
Тази седмица зрителите ще имат възможността отново да се насладят на изпълненията на не една, а две любими маски от предходния сезон на шоуто. Гарванът и Кукерът ще излязат отново в светлината на прожекторите, но под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и феновете на предаването ще опитат да разкрият. Двете маски ще бъдат свалени веднага след изпълненията им и така тази седмица в най-мистериозното шоу в ефира ще бъдат разобличени цели три образа.
Феновете на предаването ще наблюдават и две битки в предстоящото издание. В дуел ще се изправят Златният и Булката, а в титанична тройна битка ще влязат други три любими маски – Плашилото, Баба Яга и Светлината. За първи път този сезон панелът ще се възползва и от нови улики – знакови предмети, свързани с образите. Какви ще бъдат те, ще успеят ли да помогнат на детективите или ще ги объркат още повече? /лупа

Публикувана на
16 Октомври 2020 година