Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Никой не вярва, че е на 69

Видяна: 10553 пъти

69-годишната американска актриса Касандра Питърсън стана известна по целия свят благодарение на ефектния си и дързък образ на Елвира - господарката на тъмнината. Жената вамп с разпознаваема прическа, грим и откровено деколте се превърна в идол на мнозина и неразделен атрибут на Деня на всички светии.

Затова Касандра Питърсън, която самата обожава образа на Елвира и го смята за най-успешния, написа песен за Хелоуин за феновете, съобщава "Дейли Мейл". Актрисата, не без чужда помощ, е записала кавър версия на хит на Мадона, като помоли публиката да не отхвърля празника заради коронавируса.
Според нея, при желание може да се измисли как да се поддържа духа на Хелоуин, избягвайки тълпата и не нарушавайки правилата за поведение по време на пандемия. Феновете оцениха хумора и призива в песента, но бяха още по-впечатлени от външността на Касандра, която сякаш въобще не се е променила.
"Все още се опитвам да разреша тази загадка. Дори когато жените си правят инжекции за красота или използват козметика, възрастта обикновено е винаги видима: на шията, на ръцете кожата увисва поради недостиг на колаген. Но не и при Елвира. Тя е вампир, това е единственото обяснение", коментира Shaik Corso
"Какво се случва? Да не би тя да има ли средство за вечна младост???, чуди се пък Lataco Grande
"Вероятно тя има портрет на тавана, който старее вместо нея...", пише Vic Hamby
За първи път Касандра Питърсън показа на света образа си на Елвира през 80-те години на миналия век и той толкова се хареса на публиката, че дори бяха пуснати филми за жената вамп - през 1988 и 1991 година. И въпреки че критиците оцениха комедиите доста ниско, номинирайки Касандра за наградата „Златната малина“, Елвира вече има цяла армия от фенове.блиц

Публикувана на
16 Октомври 2020 година