Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в петък

Видяна: 29463 пъти

Овен
В деня преди точното новолуние енергията е на кота нула. За родените около днешния ден проблемите ще никнат като гъби. Не се обвързвайте с никого за нищо. Намалете натоварването, не се бъркайте в проблемите на околните, вашите ви стигат. Трудно ще се противопоставите на оказвания ви натиск. Не водете преговори, не подписвайте нови договори.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Предстоящото новолуние в знака на Темида- Везните ще даде възможност да се правят сделки на тъмно, да се ограбва нечий труд и да се взима всичко, което е оставено без контрол, без нужната защита и съхранение. Съпротивителните ви сили намаляват. Не си поставяйте високи цели и тежки задачи. Ограничете контактите, внимавайте кого допускате до кухнята на личния си интерес.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес много неща ще се постигат и правят на тъмно. Луната е погълната от сянката на новолунието. Женското и майчинско начало страда, децата също преминават през кризи и изпитания. В такъв момент отчаяно се нуждаем от разбиране и подкрепа. Стойте далече от фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре опечете и сварете храната си.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Обгръща ни тъмнината на новолунието. Очертават се конфликти, битки на интереси и позиции. Появата на трети в отношенията у дома и на работното място ще доведе до разрушителни последици. Не е ден за изневери, за постъпване на нова работа и за приемане на нов пост. Ще се води прикрита и открита компроматна война. Спазвайте диета. Вероятни са и здравословни проблеми.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
3
Здраве
Лъв
В тъмнината на приближаващото новолуние трудно ще отличите приятелите от враговете. Препоръката за този ден е да не предприемате нищо важно за бъдещето, да не влизате в зависимости и да не сключвате нови договори. Ден на фалшивите връзки. Ще ви пробутват ментета и фалшификати, за които някой ще плати много или ще си докара проблеми с властите и закона.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Безенергиен ден. Предстои новолуние. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Не се намесвайте в разговорите и в проблемите на околните, за да не излезете виновни за грешките и неуспехите им. Днес нищо не върви, а ако потръгне ще е накриво и ще трябва да се преправя в бъдеще. Но пък може да направите бебето. Най-лесно се зачева на точни фази на Луната, действайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Предстои новолуние във вашия знак. Липсва енергия, нужна ви е самозащита. Не поемайте рискови ангажименти и си пазете силите. Може да попаднете в измамни положения и схеми. Лесно ще влезете в преразход на пари и чувства. Не вдигайте тежко, щадете кръста и бъбреците. Каквото загубите трудно ще възстановите. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ограничете контактите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Новолунието отнема сили, прави ви подвластни на нечии капризи и жертви на емоцията. Предприетото ще тръгне накриво и ще работи за чужди интереси. Допускайте до себе си само най-близките хора. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. Не яжте нищо алангле. Утре ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното в живота ви.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Новолунието действа негативно, отнема от енергията и притъпява съзнанието. Гонете от ума си натрапчивите мисли и мелодии. Всичко предприето ще тръгне в неизгодна посока и ще донесе повече разходи отколкото придобивки и приходи. Спазвайте диета и по отношение на храната и личните ви връзки. Ден на пасивност и изчакване. Преговорите подновете утре.
4
Работа
3
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Новолунието в нехармоничните ви Везни задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Старайте се да не правите резки движения, да не се напрягате, да не искате много и да не парадирате с това, което имате. Може да привлечете странична агресия и да попаднете в изнудващи положения. Грижете се за здравето си, спазвайте диета и не вдигайте тежко. На прага сте на конфликти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Предстоящото новолуние сгъстява астралната мъгла, пророчествата се лъжливи и дано негативните ни мисли и очаквания не се сбъднат. Ден, в който тъмните сили вършат тъмните си дела. Не може да останеш чистичък и неопетнен , ако се включиш в амбициозни професионални начинания. Увеличете дистанциите, спазвайте диета, ограничете и срещите с вредни за вас хора.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на хидрата поглъщаща Луната. Предстои новолуние. Тенденцията е да се приключва, да се чисти тялото и душата от натрупаната шлака, да се разчисти и насъбрания негативизъм във връзките. Не се поддавайте на провокации и не обвинявайте никого за неща, за които и вие имате вина. Не допускайте намеси. Добре опечете и сварете храната си. Прекратете фалшиви и губещи връзки.
4
Работа
4
Пари
3
Любов
5
Късмет
5
Здраве
/монитор

Публикувана на
16 Октомври 2020 година