Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Перфектният дом за всяка зодия

Видяна: 13969 пъти

Всеки зодиакален знак има своите особености на характера, които издават как биха се чувствали в определена ситуация. Но какво се случва, когато говорим за перфектен дом? Можем ли да изберем жилище, според зодията ни? Видовете жилища са също толкова необятни като безкрайните характерни особености на всеки зодиакален знак. В следващите редове ще се запознаете какъв дом подхожда най-добре на всяка зодия.
ОВЕН
Представителите на тази зодия са изключително упорити и решителни, на моменти граничещо с чиста проба инат. Имат нужда да се ширят на спокойствие и да не зависят от никому, относно дома си. Идеален дом за тях би била къща, в покрайнитите на града, далеч от съседи.
ТЕЛЕЦ
Известни с любовта си към харчене на средства и охолен живот, телците биха се чувствали най-добре в луксозен мансарден апартамент с невероятна панорамна гледка. Телецът е земен елемент, така че би им подхождал и дом сред природата, стига да става дума за огромна вила с няколко спални и допълнителни удоволствия.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците са изключително социални и гостоприени, та „малка спретната къщурка“ е абсолютно идеална за тях, готова за посрещане на гости. Домът им като вид не е от такова значение, стига да са близо до любимите си хора и да е пълен с интересни декоративни елементи като свещничета, вазички и възглавнички.
РАК
Подобно на Близнаците, Ракът е изключително гостопримен, а и доста романтичен. Водните знаци обичат да са край водата, а с любовта към романтиката, ракът би се чуствал прекрасно в малка вила, на брега на морето, с голяма веранда, декорирана с антични предмети.
ЛЪВ
Подобно на „Царят в джунглата“, Лъвовете са кралски особи и при зодиакалните знаци. Горделиви и лидeрски насочени, представителите на тази зодия биха се ширили прекрасно в ... замък. Какво друго да подхожда на Кралят на зодиите?
ДЕВА
Девите се славят с безупречната си чистота, желание за светлина и простор. Биха се чувствали добре в голям апартамент в града, с огромни капандури, които да внасят допълнителна светлина в дома. Със сигурност, вътре всичко ще е чисто, добре подредено и светло.
ВЕЗНИ
Най-социалният представител на всички знаци ще се чувства отлично в голяма модерна къща, в центъра на града, с басейн, личен бар край него и просторни стаи, готови за посрещане на големи събирания и партита всеки уикенд.
СКОРПИОН
Скорпионите са по-скоро прагматици и в техните домове не трябва да има нищо излишно. Предвид желанието им за практичен дом, те търсят винаги такъв близо до работното си място, без значение от вида на дома, като задължително обаче вътре е обзаведен стилно и с минимален брой вещи. Не обичат прекалено декорирани къщи и предпочитат бели стени и непретрупани стаи.
СТРЕЛЕЦ
Стрелците са „пътуващата“ зодия. Обожават да пътуват и изследват света, затова и малък дом им е абсолютно предостатъчен. Обичайно живеят в малък, спретнат апартамент и тайно си мечтаят да имат някой ден „малка, спретната къща“.
КОЗИРОГ
Козирогът е винаги кариерно ориентиран, затова градски апартамент, близо до индустриалната зона на града, е точно от това, в което ще се чувстват отлично. Козирозите обичат да се доказват, по тази причина ще изберат луксозен, но практичен апартамент.
ВОДОЛЕЙ
Представителите на тази зодия са мечтатели по душа и ще се чувстват прекрасно в дом, сред природата, като любопитното е, че перфектен дом за тях е такъв, който са построили те самите. Доста упорит зодиакален знак, решително ще постигнат целта си, даже и това да им отнеме изключително много време.
РИБИ
Всяка риба се чувства най-добре... във водата, разбира се. Перфектният дом за всяка риба е двуетажна къща, близо до морето. Рибата обича естествени елементи, задължително мечтаната им къща би била изцяло изградена от дърво и камък. /Actualno.com

Публикувана на
15 Октомври 2020 година