Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ошишканият чичо Ръсел Кроу с младо агънце

Видяна: 10431 пъти

56-годишният холивудски актьор Ръсел Кроу, който през по-голямата част от живота си живее в Австралия, бе заснет с 26-годишната си нова любима на тенис корт в Сидни. Актьорът изглежда почти неузнаваемо до приятелката си Бритни Терио. Той е с почти 40 килограма наднормено тегло и посивяла коса на опашка.
Натрупа много килограми откакто изигра емблематичния мускулест римски пълководец в известния филм „Гладиатор“. Последните му снимки са много различни от онези дни в началото на 2000-та.
Заснет у седнал на пейка на тенис корта с черна тениска и черни къси панталони, а освен с наднорменото тегло, той е неузнаваем и заради сивата си брада и дългата сива коса, завързана на опашка. Той е с очила и удобни маратонки, а по-късно става от пейката и прегръща силно любимата си. Бритни от своя страна е с много къса мини пола, която подчертава секси краката й.
Кроу напълня за ролята в последния си филм "Ненормален", който се появи в края на юли тази година и в който той играе полудял шпионин. На него не са му чужди подобни актьорски трансформации, но тази все още е една от най-радикалните. Кроу играе маниак във филма и за да изглежда възможно най-убедително, режисьорът Дерик Борте го помолил да промени конструкцията си, така че актьорът значително „се закръглил“. За разлика от усилените тренировки за ролята в „Гладиатор“, сега единствената му задача била не да спортува, а да яде каквото си иска. /дарикнюз

Публикувана на
15 Октомври 2020 година