Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще имат късмет този четвъртък

Видяна: 15250 пъти

Овен
Ден за отказ от собственост в името на близките и децата. Може да се продаде или купи имот и да се уредят наемни отношения. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция, а утре и за останалите ще има проблеми. Едно пътуване се отменя или посоката се променя поради променената ситуация или нечие отсъствие. Здравето е нестабилно, намалете натоварването.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят е добър за уреждане на имотни сделки и участие в съвместни брокерски инициативи. Един ще прехвърли имот, друг ще уреди наследство. Като цяло отношенията с роднини ще се хармонизират след проведените преговори. Днес плащаме за спокойствието си в бъдеще, за материалната обезпеченост, за сигурността на семейството и децата. Бъдете отговорни и делови.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ден с пречистваща и прочистваща енергетика. Символ е свещеният лотос. Разтворете се към близките, търсете контакти с доказани в миналото партньори и приемете нова програма за действие. Една идея започва осъществяването си. Намирате нужната база и финансиране. Каквото се посади ще даде богата реколта напролет. Бъдете далновидни, действайте в дългосрочен план и в перспектива.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден за преговори по отношение на имоти и наследства. Време е да се разпределят наличностите, да се покрият нуждите на близките и децата. Ще се наложи да давате повече. Изчистете старите задължения, освободете се от нежелани влияния. Опитайте да заживеете отделно или самостоятелно. Не подарявайте отрязани цветя и не сечете дървета. Не подсичайте чуждите мечти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден, в който може да направите изгодна покупка на апартамент или офис, на вила или ателие. Вложете парите си в нещо материално и в бъдеще инвестицията ще ви се отплати. Чудесен ден за встъпване във владение, за финализиране на отдавна уреждана сделка и имотна процедура. Някой ще се уреди и с наследство, а за друг и наследникът е на път. Чакайте придобивки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят и благоприятен за финализиране на брокерски инициативи, за уреждане на покупко-продажби на жилища и офиси. Може да смъкнете от цената и да се договорите за допълнителните условия. Тенденцията е всичко да мине гладко. Не се пренапрягайте, следете кръвното. Започнете прочистваща сокова диета. Работете в градината. Каквото посадите ще даде богата реколта.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Финализирайте имотна сделка. Опитайте да се разберете с роднини по отношение на спорни имоти и наследства. Този ден може да ви осигури нужното спокойствие, както и бъдещата база за живот и развитие на бизнеса. Уредете наемни отношения. Ден с пречистваща енергетика. Сложете в ред семейните дела. За утре не планирайте сключване на нови договори и важни делови срещи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на разтварящия се лотос. Чакрите се отварят, сетивата се активизират, енергетиката е ведра, хармонична и пречистваща. Възможно е духовно прозрение. Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Каквото ви дойде на ум е добре да го внедрите в практиката си. Да не се секат дървета и подсичат чуждите амбиции. Не подарявайте отрязани цветя. Не искайте много.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден за приключване на дела свързани с имоти и наследства. Най-добрият ден в месеца за финализиране покупката на жилище. Постигате нужното при преговори и си стискате ръцете. Приключените сделки ще донесат придобивки, ще затвърдят позициите ви на работното място и ще донесат нужното успокоение и разширение у дома. Ден на взаимно изгодни продажби и договаряния.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден за финализиране на имотни и наследствени дела. Родените в първата декада вървят към преместване, а родените в третата декада може да получат и нещо странично, което не са очаквали и планирали. Случващото се ще помогне да разширите личната си база и да се заземите на важна позиция. Подкрепете материално и децата за придобиване на жилище.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес получавате награди за добре свършената работа. Посаденото ще даде богата реколта, а идеите, които давате избуяват и подпомагат дейстивията на тези, които в бъдеще ще ви подкрепят. Денят е благоприятен за брокерски дейности и финализиране на имотна сделка. Разширявате сферата си на влияние. Получавате положителни отговори на молби и запитвания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден с блага и пречистваща енергетика, която действа одухотворяващо и обновяващо на личните ви и делови връзки. Възможно е духовно прозрение. Контролирайте емоциите, опитайте да се разберете с роднини по неследствените дела. Сеят се есенниците. И семената на надеждата и знанието попадат на благоприятна почва. Влизате в ролята на учител. Пазете очите, следете кръвното.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
15 Октомври 2020 година