Новина от категория България
Архив на публикациите

Окъсняла сляпа неделя за Мариан Бачев

Видяна: 14823 пъти

Мариан Бачев вдига сватба с майката на двете си дъщери Милена след повееч от 20 години съвместен живот. Изненадващото решение за личния си живот обяви самият актьор в скорошно тв интервю и развълнува много феновете си.
С половинката му, които се славят като една от най-стабилните двойки в родния шоубизнес, решили да отбележат със сватба годишнината си.
"Има клише, че зад всеки успял мъж седи по една умна жена, което е много вярно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, винаги нещата ти няма да вървят. Милена създава уют и ме кара да се чувствам стабилен, за да мога да работя и да се грижа за семейството ни. С нея сме от 15 години заедно.
Всички казват: "Ей, ти имаш две деца!" А аз отговарям: "Да, при това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са случайни. Тя е по-търпеливата, прави повече компромиси. Актриса е и умее да проявява разбиране за неща, които съм преживял през деня", споделя с вълнение бъдещият младоженец.
Планира да се венчае догодина, а шаферки със сигурност ще бъдат двете дъщери на двойката - Александрина и Косара. /show.blitz.bg

Публикувана на
15 Октомври 2020 година