Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да очакваме тази сряда

Видяна: 19520 пъти

Овен
Планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий тръгва ретроградно и заедно с ретроградния Марс ще ни върне към нерешените проблеми на миналото. Реката на личните ни възможности ще среща непредвидени прегради по пътя си. Ще забързате хода си в една посока, но в друга ще попаднете в капани и работата ви ще се стопира. Бъдете тактични и дипломатични.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
От днес до 3 ноември Меркурий ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Скорпиона. Планираните делови и бизнес начинания ще зациклят, плащания или съдействия ще се отложат или закъснеят, а това ще ви вкара в задлъжняваща програма. Не подписвайте нови утежняващи договори в този период, а се ориентирайте към приключване и изпълнение на старите поръчки.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Бизнесът ви зацикля, любовният ви живот също. На пътя ви ще се появи преграда, която е добре да заобиколите, а не да водите битки за надмощие. Няма значение как ще се приеме поведението ви. В момента избирате от две злини по-малката и тя е свързана с дипломатичната игра и с умението да се лавира.
4
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес всичко при вас може да тръгне по вода. Успявате да приключите в срок обещаната работа и да си получите парите. Не бързайте да се отказвате от стари дейности и връзки. Меркурий тръгва ретроградно, а това по някакъв начин ще ограничи възможностите за старт на нови бизнес иницитиви и за подписване на нови договори. Бъдете лоялни към старите си партньори в работата и в любовта.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Тръгващият ретроградно Меркурий спира кранчето на новите инвестиции до началото на ноември. Време е да се обърнете назад и да финализирате изостаналата работа по старите бизнес дела. Ще извлечете ползи от направените в миналото инвестиции. Търсете си парите и правата. Излизате и от любовна криза. Разберете се по спорните въпроси и си дайте втори шанс.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока и ви връща към недовършената работа. Луна и Венера в Дева стимулират любовния ви живот. Постарайте се да сложите в ред връзките си и всичко, за което сте се разбрали, за което ви е платено предварително или ще ви се заплати. Не сключвайте нови договори, в момента се работи по преструктуриращи програми.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Тръгващият ретроградно Меркурий ни връща към старите състояния в бизнеса, към стари разпоредби и предписания и към старите норми, които искаме или не, но трябва да спазваме. Обърнете повече внимание на личните си връзки и на любовта. Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Венера с Луната. Едно пътуване може да ви донесе щастие и взаимност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Близо до вода или във ваната ще получите неочаквано вдъхновение. Време е за промени. Очертава се завой в личната ви политика. Не бързайте с новите начинания, ако имате стари сметки за уреждане. Направете равносметка на наличности и нужди. Ориентирайте се към приключване на работа, която ще донесе пари и възможност да се внедрите на престижни позиции.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес пътят ви криволичи между личните ви желания и тези на другите. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Правите грешен ход и избор в играта на чувствата. Не е ден за любов и запознанства, особено ако вече сте ангажирани. Изневерите ще донесат повече болки, на фона на редките моменти на удоволствие. Бизнесът зацикля, Меркурий тръгва ретроградно.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Тръгващият ретроградно Меркурий приканва да сложим в ред миналите си отношения и да изпълним поетите отговорности и задължения. До 3-и ноември приключвайте, а не започвайте нищо важно за бъдещето ви в бизнес план. Издължете се на тези, които ви притискат със срокове и запори. Подновете старите договори при по-изгодни условия. Окопайте се на завладените територии.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите бизнес начинания. Време е да се направи рекапитулация на печалбите и загубите от предните месеци. Не започвайте нищо ново преди да си направите баланса и в личните връзки. Навлизаме в период на трансформация, преосмисляне и пренареждане. Посоките и амбициите ви ще се променят след 14-и ноември. Изчакайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Тръгващият ретроградно Меркурий в хармоничния ви Скорпион ще ви върне към нерешените проблеми в бизнеса, ще помогне да свършите отлаганата работа и да си получите парите. Залегнете над проекти и дейности, които не търпят отлагане. Довършете си дипломната работа. Не отлагайте заплануваните пътувания, но за нови гостувания и сделки не поемайте ангажименти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
14 Октомври 2020 година