Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои бягат от сериозни връзки

Видяна: 20320 пъти

Козирог
Козирозите не са противници на връзките, напротив. Просто влюбването за тях е малко по-сложно. Козирозите са доста целенасочени и често имат други приоритети, различни от следване на чувствата. Дори и да искат да се отдадат на друг човек, те прекарват много време, анализирайки това, което може да се обърка. Не обичат да инвестират енергия в неща, при които не могат да видят крайния резултат и като се има предвид, че любовта изисква доста доверие и по-малко логика, не е най-лесното нещо за Козирога.
Дева
Подобно на останалите си „колеги” от земните знаци, Девите рядко се пускат по течението на любовта без съпротива. Те се наслаждават на планирането и се гордеят с това, че контролират живота си. След като обаче емоциите влязат в картината, е много трудно за тях да направят график как ще протече цялата тази работа. Те осъзнават, че любовта често е непредсказуема и малко хаотична, така че трудно ще се дадат „без бой”.
Скорпион
Като се има предвид огромното количество страст, интуитивност и отдаденост, с което Скорпионите разполагат, те наистина имат какво да предложат на човека до себе си. От друга страна, те имат високи прегради и са доста несигурни относно намеренията на другите. Въпреки че не биха искали нищо повече от това да се потопят в нечия любов, те се чувстват напълно уязвими и несигурни. Ако успеят да установят доверие обаче, те няма да сдържат чувствата си, а ще се отдадат изцяло.
Водолей
Водолеите имат репутация на неемоционални същества, но това не може да бъде по-далеч от истината. Въпреки че не умеят да „носят сърцето си на ръкава си”, Водолеите не са имунизирани срещу влюбването, но пък и не е най-лесната задача за тях. Нужен е определен тип човек, за да ги накара да се чувстват едновременно заинтригувани, но и отдадени.

Публикувана на
13 Октомври 2020 година