Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви този вторник

Видяна: 28853 пъти

Овен
Днес никой никого не слуша, споровете са разгорещени. Блъскаме се в метрото, спорим, разиграваме неприятни сцени, които пречат на останалите да си вършат работата. Не се включвайте в общия хор, не е ден за обяснения. Всеки за себе си смята, че е прав, а другите са грешни. Не участвайте в събрания и избягвайте работата в екип. Трудно се взимат общи решения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес и утре Луна и Венера от Дева, заедно с трите планети в Козирог ви облъчват в хармонични и стабилизиращи аспекти. Ще ви потръгне в любовта и връзките, особено на работното място, което пък в последствие може да ви създаде проблеми. Но днес плувате в свои води, успявате да се измъкнете от неприятните разговори и зависимости. Оглеждайте се, любовта върви до вас.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес може да попаднете в любовен конфликт поради критичния за вас съвпад на Луна и Венера в знака на нехармоничната ви Дева. Газите в тресавище от тежки лични и служебни разправии. Един ще ви притиска с искания и компромати, а друг ще изисква повече внимание. Не приемайте чуждите идеи като свои. Не е ден за срещи и сбирка на екипа. Пазете се от обсебване и въздействие.
5
Работа
5
Пари
3
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес е в сила поговорката „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. Очертават се конфликти и скандали навсякъде, където се съберат много хора. Но ако сте двама в люлката на живота ще се разберете, ще се обичате и може да направите бебето. Тази вечер Луна и Венера са в прегръдките си. Дистанциите се стопяват, любовта ни помирява и лошото се забравя. Ден за прошка.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден с объркващи сигнали. Преговорите зациклят, губи се енергия и време в излишни спорове и конфликти. Трудно ще се разберете по въпроси важни за екипа. Всеки дърпа чергата към себе си. Желателно е да проведете среща с капацитет в интересуващата ви област. Ден за среща с хората познаващи перспективите и законите в дейността, с която ще се занимавате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на безцелно бърборене, на колегиални провокации и конфликти по незначителни поводи. Разсейват ви интриги и вмешателства в преките ви дейности. Провеждайте срещите си на четири очи. Където се съберат повече хора избухват скандали. Днес може да намерите учител за вас и за децата. Екипното обучение и работа зациклят. Всеки трябва да се справя сам, със собствени сили и средства.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес може да загубите енергия, време и пари в безсмислени спорове с хора, които не познават работата ви или не разбират от нея. Не водете преговори, старайте се да избягвате разговорите с хора, които не отстъпват от мнението си, дори и да виждат, че грешат. Каквото приключите ще носи ползи, популярност и придобивки. Новите ви начинания ще зациклят и ще бъдат атакувани.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес ловите риба в мътната вода на кризата. Ще попаднете на нещо важно и голямо в момент, когато другите хабят енергия в излишни спорове и интриги. Дистанцирайте се от местата на конфликт. Желателно е да посетите учителите си и хора, които са капацитети в областта на личния ви интерес. Може да получите важни насоки за бъдещата си дейност и за работата, която движите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
На никого и за нищо няма да угодите. Днес и утре Луна и Венера са в конфликт със Слънцето ви и в опозиция на Нептун. Скандалите са на всяка крачка. Ще ви тормозят ревност и подозрения. Сами ще давате повод за атака, ако отсъствате или заминете в командировка. Тази вечер си останете у дома и ще си спестите много проблеми. Ако решите да рискувате, ще навредите и на здравето си.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
За вас предстоят два дни на награди и повишения. Тази вечер и в любовта няма да останете на сухо. Луна и Венера от Дева и Уран от Телец ви облъчват с брилянтни аспекти. И докато другите се карат и влизат в конфликти вие ще постигнете своето, ще заемете позицията, която по право ви се полага и ще се радвате на взаимност. Ще ви плащат и за съветите, които давате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Казано е, че „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. Днес ще има разправии и конфликти на всички нива. Гледайте да не ви засегнат чуждите битки за власт и позиции. Ще е трудно да останеш чист и неопетнен, но и не може да не покажеш отношение. Не взимайте страна в споровете на работното място. Постарайте се да играете роля на балансьор и в разговорите у дома.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата и до вечерта идва в съвпад с Венера. Очертават се два тежки за личните ви връзки и за любовта ви дни. Днес с лекота влизате в скандали, и по незначителни поводи си разваляте отношенията. Не е момента да „изплюеш камъчето”, да правиш забележки и да притискаш близките с изисквания. Потърсете нужната ви консултация.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет монитор

Публикувана на
13 Октомври 2020 година