Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Любовни седмични късметчета

Видяна: 27328 пъти

Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с изненади и хубави случки, които ни карат да се радваме на есента, въпреки хладното време и дъждовете. Чудите ли се какво ви е подготвила новата седмица? Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче ви се пада за седмицата 12-18 октомври:
1. Очаква ви изненада, която няма да забравите дълго време! Изглежда има човек, който много държи на вас и ще ви го покаже по незабравим начин.
2. Вашето най-хубаво късметче за седмицата е здравето – радвайте се, защото какво по-хубаво от това човек да се чувства добре и да има тонус за новата седмица?
3. Неочаквано обаждане силно ще ви развълнува. Може би ще получите отдавна чакано извинения или покана за романтична среща... а защо не и двете?
4. Ще си намерите много ценен предмет, който ще има наистина голяма финансова стойност. Какъв късмет!
5. Вашият късмет за новата седмица е ясен – любов, романтика, срещи и вечери на свещи. Тази седмица ще ви е като извадена от филм!
6. Щастието е вашият късмет – ще бъдете щастливи на всички фронтове, което си е чудесен късмет за новата седмица през октомври.
7. Стара любов ще поиска да се върне в живота ви и това ще е много интересна среща, за която едва ли сте подготвени. Но ще бъде късметлийска, ще видите!
8. Късметът ви за тази седмица са дългоочаквани 2 чертички или иначе казано – ще имате бебе!
9. Нова седмица, нов късмет. Ще имате много хубави новини на работното място, които ще ви направят истински щастливи.
10. Стар приятел, който отдавна е в чужбина, ще се завърне в България и ще ви изненада без да очаквате. Имате много да наваксвате!
11. Вашият най-голям късмет е хората, които имате в живота си – тази седмица ще бъде посветена на това да прекарате време с тях и да се усетите истински обичани. Мнозина мечтаят за късмет, точно като този.
12. Романтична авантюра ще ви завърти главата и няма да знаете къде се намирате. Очаква ви много интересна любовна седмица. 13. Имате голям късмет през новата седмица – непременно изпробвайте късмета ви с някоя игра или тотото, имате голям шанс да спечелите.
14. Ще ви поканят на романтична среща! И то най-неочаквано от човек, за който дори не сте подозирали, че има някакви чувства към вас.
15. Нова седмица – нов късмет, очаква ви успех във всичко, с което се захванете. Затова действайте смело – ще пожънете големи успехи. /Actualno.com

Публикувана на
12 Октомври 2020 година