Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да си хванеш мъж за една вечер

Видяна: 27206 пъти

Експертите, изучаващи човешкото поведение, отдавна са измислили как да привлекат вниманието на определен човек. Използвайки това знание, лесно можете да се влюбите във всеки. И това не изисква задаване на около четиридесет скучни въпроса. Мнозина изпитват нещастна любов от години и дори не си мечтаят да покажат нежни чувства в замяна. Психолозите, обаче отдавна са разбрали, че реципрочността е толкова лесна, колкото обстрелването на круши. Тук ще научите как да заинтересувате мъж, след първата среща, само с няколко трика:

1. Бъдете интересен събеседник
Думите, произнесени от вълнение, понякога могат да се възприемат двусмислено. Човекът насреща разбира невербалните знаци в подсъзнанието. Всеки представител на силната половина на човечеството иска да почувства, че наистина е интересен за партньора си. Опитайте се, да бъдете интересен събеседник, не прекъсвайте опонента си, но не се страхувайте да влизате в спорове.
2. Огледално, но внимавайте
Всеки човек се интересува предимно от хора, с които много си прилича. Не може обаче да разберете за всичките си интереси и предпочитания на една среща, затова се опитайте да „почувствате“ партньора си. Основното нещо е да не го копирате напълно. Това незабавно причинява отхвърляне. Когато той сложи ръка на масата, промъкнете се до него с лак на масата. Е, ако мъжът се отпусне на стола си, поемете дълбоко въздух, отдръпнете се малко назад и също се отпуснете, но не се облягайте на облегалката на стола като него.
3. Похвала, но закачлива
Ушите обичат комплиментите. Чуйте за какво говори. Ако той назове качествата, които харесва у жените, тогава го похвалете, според тези критерии. Ако казва, че харесва красивото - наречете го красив и т.н. Ефектът може да надхвърли вашите очаквания.
4. Покажете съпричастност
Мъжете обичат да бъдат грижовни. Попитайте го за работа. Самият той няма да забележи как започва да се оплаква. За да затвърдите произтичащото духовно сближаване, споделете с него някаква тайна. Няма значение, дали всички ваши близки знаят за това - въпросът е, че той трябва да мисли, че е в кръга на посветените.
5. Ярък край на дата или събитие
Доказано е, че хората са по-склонни да се влюбят един в друг, ако заедно преживеят някакво емоционално събитие. Това е биохимията на тялото: същите хормони са отговорни за стреса и страстта. Да се хвърлиш под колата, разбира се, не си струва, но как тогава да създадеш лична атмосфера? Най-лесният начин е да предложите да отидете на кино след ресторанта. Изберете екшън филм; трилъри или ужаси. Може също така да отидете на куест заедно - желателно е и там да е страшно. Ако за първи път не сте успели да спечелите сърцето на мъжа, не се обезсърчавайте. Може би, някъде сте действали фалшиво. Опитайте се да правите всички действия от сърце и ще бъдете изумени от резултата. Actualno.com

Публикувана на
11 Октомври 2020 година