Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

4 планета са ретроградни през октомври

Видяна: 15677 пъти

Ето кои планети ще бъдат ретроградни този октомври:
Ретрограден Меркурий: 13 октомври – 3 ноември

Меркурий – планетата на комуникацията и опознаването – става ретрограден в потайния, обсесивен и трансформиращ Скорпион този месец. През това време бъдете особено внимателни какво казвате зад гърба на хората, тъй като е много вероятно това да достигне до тях. Може дори да забележите, че някои хора от миналото ви се завръщат в живота ви. Когато ретроградният Меркурий навлезе в хармоничните и отзивчиви Везни на 27 октомври, ще бъде прекрасно време да се сближите и може би дори да възкресите връзка от миналото.
Ретрограден Марс: 9 септември – 13 ноември
Ретроградният Марс е една от най-редките ретрогради – случва се веднъж на всеки 25 месеца, като заема само около 9% от това време. Това означава, че тази ретрограда е сериозна. Марс е планетата на страстта, амбицията, сексуалността и агресията, което означава, че тази ретрограда може да ви накара да се чувствате безразлични и невдъхновени. Това от своя страна може да доведе до чувство на неудовлетвореност и главоболие. Пробиването през калта обаче ще си заслужава, тъй като ще докаже, че наистина искате това, за което работите толкова много. Завършването на задълженията в срок сега ще има силни и трайни последици.
Ретрограден Нептун: 23 юни – 28 ноември
Не е нужно да се притеснявате толкова много за ретроградния Нептун, защото Нептун е отдалечена планета, която ви засяга за дълъг период от време, а не пряко. Това означава, че вероятно няма да почувствате ретроградата му толкова силно, колкото тази на планети като Меркурий, Марс или Венера. Нептун обаче е планетата на мечтите, илюзиите и духовността. Когато тази планета е ретроградна, може да почувствате, че фантазиите и мечтите, в които често се потапяте, са много по-трудни за достигане. Ретроградният Нептун може да ви зашлеви по лицето с малко реалност.
Ретрограден Уран: 15 август – 14 януари 2021 г.
Уран е планетата на революцията, ексцентричността, индивидуалността и свободата. Тъй като Уран е бавно движеща се външна планета, може да не усетите ретроградата му толкова силно. Тя продължава 155 дни в годината, което означава, че тази ретрограда ви засяга в продължение на дълъг период от време. Ретроградният Уран ви дава известна почивка от забързаното ежедневие, насърчава ви да погледнете навътре и да изследвате собствената си независимост и собствената си способност да впрегнете онова, което ви прави уникални, и да го използвате, за да създадете живот, който ви удовлетворява. /флагман

Публикувана на
11 Октомври 2020 година