Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво очаква тази неделя

Видяна: 22692 пъти

Овен
Ще се отърсите поне от една грижа и ще постигнете нещо запланувано отдавна. Този ден помага да постигнем крайни цели, да се изкачим на последното стъпало и да вземем животопроменящи решения. Укрепвайте здравето си, спортувайте, излезте сред природата, пийте билкови отвари. Ден на презареждане. Включват се резервите не само в организма ни, но и във финансов план.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Лъв и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Меркурий и Уран. Тенденцията е нещо да се обърка, пътувания да се отложат или да преминат неприятно. Не поемайте никакви рискове, не се качвайте на стоп и не играйте хазартно. Трудно преценявате възможностите си и тези на другите. Не си позволявайте да влизате в зависимости.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Денят събужда огромни съпротивителни сили. Започват промени, които ще нарушат статуквото, ще изискват и ще дадат нов подход в новата ситуация и ще пренаредят личната ви програма. Започнете нова строителна дейност в чисто професионален и житейски план. Побързайте да се окопаете на нова база и позиция съобразно нуждите на момента. Нужен ви е втори вариант.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Този ден пробужда неподозирани съпротивителни сили. И във връзките ви ще се почувства подем. Стъпвате на нова база в отношенията, някой прави предложение друг вече слуша Менделсон. Целият ви наличен капацитет е мобилизиран. Използвайте го за постигане на важни цели и дейности. Някой започва ремонт, друг се нанася в нов дом. Стъпвате на сигурна база.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес искате или не, но се налага да участвате в различен тип състезания и конкурентни програми. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно. Ще се случват събития, след които нищо вече няма да бъде същото. Денят пробужда и трансформира и сексуалната ви енергия. Виждате някого в съвсем различна светлина и се решавате на важна стъпка. Приберете се по-рано, ако ще пътувате.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят се свързва с основата и фундамента. Не е все едно на каква база ще стъпиш, с кого ще се свържеш, какво ще започнеш и на какво място ще се установиш или гостуваш. Включете на пълна мощност резервите, търсете нови имоти, направете инвестиции в нови дейности и връзки. Може да се намерят и приготвят лекарства и за най- сложните болести. Погрижете се за здравето си.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на откровение за правилната посока и цел. Получавате знаци и информации, които показват проблемите и грешките и ви насочват към правилния избор. Съобразете се с получените информации и данни. Може да се заемете с лечения, да проведете някои процедури или да възобновите релаксираща и оздравителна програма. Включете резервите на пълна мощност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
За родените в първата декада предстои труден и рисков ден с възможни загуби и тенденция към инциденти. Луната образува критични аспекти с Уран от Телец и с Меркурий от вашия знак. Не играйте хазартно в отношенията с познати и непознати. Днес залагате авторитета си за нещо дребно и незначително. Контролирайте играта на чувствата, употребата на алкохол и стимуланти.
4
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес и утре Луната от Лъв и Марс от Овен ще ви оказват подкрепа и ще стимулират работата и дейностите, с които се захващате. Уредете базата, на която ще работите и ще се развивате в бъдеще. Време е да се подпишат нови договори или да се преразгледат старите. Поставете условията си. Днес старото се руши, изисква се нов подход в новата ситуация. Не се свивайте и притеснявайте.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес е важно да си осигурите базата за бъдещото развитие или работа. Ще се събудите с откровение къде ви е мястото и откъде бързо трябва да избягате или да се изнесете. Този ден ни връща при корените, там където ни е мястото и където бихме разгърнали напълно личния си потенциал. До вечерта ще претърпите някаква метаморфоза и ще вземете правилното решение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Навлизаме в период на реформи. Решавате накъде да тръгнете и за каква позиция да претендирате. Ще се наложи да влезете в открити битки и спорове с близки и приятели, които не са на същото мнение. Днес е важно на каква база ще стъпиш и дали ще се почувстваш стабилен и защитен. Бягайте от връзки и позиции, които по някакъв начин ви застрашават и ограничават.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ще се събудите с някакво особено вдъхновение и прозрение. Ще видите една ситуация от друг ъгъл и друга гледна точка и това ще ви накара да търсите повече стабилност, уют и доверие, вместо експлозии от емоции и страсти. Време е да включите резервите, да направите промени у дома и на работното място. Улеснете си живота и си осигурете повече лично пространство.
4
Работа
3
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
11 Октомври 2020 година