Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите тази събота

Видяна: 24522 пъти

Овен
Днес в хороскопа ви се заформя тежък кръст на планетни сили. Ще ви се стоварят предвидени и непредвидени тежести. Здравето е нестабилно. Не поемайте рискове, не участвайте в екстремни спортове и каскадьорски изпълнения. Не отсъствайте от дома. В момента работата и семейните дела са противопоставени. Движете се по линията на най-малкото съпротивление.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Побързайте днес да уточните позиции и претенции. Не се поддавайте на провокации и съблазни, но сами може да съблазните някой, който в последствие ще ви донесе повече проблеми и неудобства в живота, отколкото радости и сладости. Неблагоприятен ден за хирургически процедури. Внимавайте с натоварването и с храната. За следващите два дни не планирайте нищо рисково.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес трудно се удържа статуквото. Предстоят промени у дома, на работното ви място и в начина ви на живот. Кой както може ще захапе и ще се опита да елиминира конкуренцията. Ще се действа грубо и от позиция на силата. Всяка слабост ще бъде използвана. Очертава се тежка компроматна игра. Контролирайте гнева. Опитайте да разберете другата гледна точка. Ако може останете си у дома.
5
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на крокодила. Агресията е повсеместна. Може да попаднете в рискови положения, да пострадате, да загубите пари или нещо ценно. Стойте далече от места на конфликти и не предизвиквайте такива. Желателно е да посетите специалист по въпросите, които не търпят отлагане. Каквото се развали трудно ще се оправи. Един скандал може да провали дългогодишна връзка.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес личните ви позиции и господство в дадена среда са застрашени. Появяват се нови хищници, с много по-големи претенции от вашите. В следващите дни се очертават тежки битки за надмощие и територии на влияние. Не планирайте за утре рискови пътувания, участие в екстремни спортове или необмислени начинания. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Ден на провокации и претенции към вас, към работата, дейността и парите ви. Контролирайте гнева, не бива да се действа първосигнално. Някой нарочно ви провокира, за да разбере намеренията ви. Заемете се с почистващи тялото и дома процедури. При намаляваща Луна мръсотията лесно се чисти и изхвърля. Опитайте да изчистите и съзнанието си от вредните и негативни мисли.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес пет планети образуват кръст със Слънцето на родените след 10 октомври. Ще се наложи да изтърпите агресия и странични намеси в плановете и в семейните ви дела. Ще се изнервите, ще кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. Не предприемайте нищо рисково, не се включвайте в опасни състезателни програми. Здравето е нестабилно, възможни са травми.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес ще влезете в две роли, които ще ви представят в съвсем различна светлина на две различни места. На едното ще се държите разпоредително и агресивно и ще налагате директно мнението си, а на друго ще направите жертви, ще обгрижите някой изпаднал в нужда и ще покажете най-доброто от себе си. Който ви гледа отстрани трудно ще разбере какъв човек сте.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес трудно се задоволяват страсти и апетити. Не се поддавайте на провокации и не ходете по митинги. Тълпата е неуправляема. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето и провокира скандали с един, заради проблемите с друг. Препоръчва се пост и въздържание. Започнете диета или поне ограничете месото до новолунието. Не товарете стомаха и бъбреците.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес Луна, Слънце и Марс образуват кръст с трите планети във вашия знак. Родените в третата декада ще имат повече проблеми и притеснения. Не излизайте от зоната си на комфорт. Не поемайте чужда отговорност и отложете пътувания. Както и да постъпите ще съжалявате, затова намалете до минимум страничните връзки и не влизайте в противоречия. Очертава се здравословен проблем.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Навлизаме в период на пост и въздържание. Трудно ще ви се получи, защото ще имате поводи за събиране с близки и приятели. Поне месото да се намали в менюто ви. Подредете си нещата, почистете дома и офиса, изхвърлете ненужното от отношенията и от съзнанието си. Ден за прошка, опитайте да се върнете към отношенията и хората, които ви липсват. Признайте си грешките.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на коренни реформи. Повече ще са заминалите за чужбина, отколкото тези, които се връщат. Тълпата е неуправляема. Блъскаме се и взаимно си вредим, но в цялата тази бъркотия вие имате шанс да си намерите мястото, да разберете другите и да простите нечии стъпки и прегрешения. В личен план ще се пожертвате и ще дадете нещо от себе си и дано това ви донесе удовлетворение.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
10 Октомври 2020 година